Görüş Bildir
Haberler
Windows 8 Pro 2013 Türkçe Download Microsoft Full

Windows 8 Pro 2013 Türkçe Download Microsoft Full

Philodoks Net
25.03.2014 - 19:49 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 19:50

Windows 8 Pro 2013 Türkçe

Windows 8 versiyonu artık aramızda ve en sonunda bizlerle buluştu. Microsoft tarafından geliştirilen Windows 8, Windows 7’nin bir model üstü ve daha fazla platforma hitab ediyor. Artık bu sürümü masaüstü bilgisayarlar (desktop), dizüstü bilgisayarlar (laptop), tablet pc’ler ve hatta ev sineması PC’lerinde bile görebileceğiz. 1 Ağustos 2012 tarihinde üretimine başlanan Windows 8, neredeyse tüm ülkelerde 26 Ekim 2012 tarihi itibari ile genel yayılmaya başlandı. Windows 8 Pro, windows 8 Ultimate gibi yine değişik sürümlerle gelen bu harika işletim sistemi Türkçe versiyonu ile çalışıyor.

Windows 8 Türkçe sürümü iyi bir çeviri ile kullanıcı dostu olduğunu da bizlere kanıtlıyor. Kullanımı gayet kolay ve akıcı. Tüm bunlara ek olarak daha yazımızı bitirmeden hemen Windows 8 Türkçe indirmek istediğinizi de sezinliyoruz. Ancak biraz hakkında bilgi edinirseniz, sizler için çok daha iyi olacağı düşüncesindeyiz. Öncelikle bu sürüm, daha önceki versiyonlarına göre çok büyük değişikliklerle gelmektedir. Bunların başında ise tabikide dokunmatik ekranlar için oluşturdukları optimizasyonlar geliyor. Aynı Android 5.0 ve iOS 7 sürümlerinde gördüğümüz gibi, Windows 8’de de daha kullanışlı bir arayüz bizlere kazandırılmış gibi görünüyor. En başta göze çarpan özellikler arasında başlat tuşunun yerini yeni bir arayüz almasıdır.

Tüm bu saydıklarımızın yanısıra Windows 8.1 sürümü de yine ufak yeniliklerle gelen bir sonraki sürümdür. Windows 7’ye alışmış bir kişi için önceleri zorluklar yaşansada, alıştıktan sonra hem daha hızlı hem de daha kullanışlı bir yapıya sahip olduğu kolaylıkla anlaşılıyor. Windows 8 Full Türkçe olarak çevrildiği için Türkçe konuşanları da düşünmüşler ve sistemin tamamını dilimize çevirmişlerdir. Size tavsiyemiz resmi lisanslı bir servisten Windows 8 Türkçe indir tuşuna basmanız ve geliştiricilerine daha iyi sistemler üretebilmeleri için şans tanımanızdır. Bir diğer tavsiyemiz de Windows 8 Türkçe yama aramak yerine yine orjinal dilinizde olan şekliyle yüklemenizdir. Böylelikle oluşabilecek dosya kayıplarından da uzaklaşmış olacaksınız.

Elinizdeki Windows 7’den Windows 8’e geçmek için iyi bir neden arıyorsanız, bu sahip olacağınız “Linux” arayüzünden ve temalarından çokta ileri gitmeyecek gibi görünse de, aslında büyük bir teknoloji ile güncelleştirildiği için hız ve performansa da önemli katkıları bulunmaktadır. Eğer imkanınız el veriyorsa, Philodox.NET olarak bu yeni sisteme geçmenizi tavsiye ediyoruz.

Windows 8 için EN AZ SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Mimarî gereksinimler

IA-32

x86-64

ARM

İşlemci (CPU)

1 GHz'lik işlemci hızı

Grafik Kartları

DirectX 9 grafikleri için WDDM 1.0 veya yüksek sürücü

Sabit Disk ( HDD ) için boş alan

16 GB

20 GB

Kaynak: http://philodox.net/windows-8-pro/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın