Görüş Bildir
Haberler
Windows 8.1 Güncellemesi Kullanıcılara Sunuldu

Windows 8.1 Güncellemesi Kullanıcılara Sunuldu

Pchocasi
12.08.2014 - 22:20 Son Güncelleme: 12.08.2014 - 22:39

Windows 8.1 Güncellemesi Kullanıcılara Sunuldu

Microsoft, Windows güncellemelerinde değişikliğe giderek, işletim sistemlerinin artık aylık güncelleneceğini duyurdu ve Windows 8.1 güncellemesi yayınlandı.

Windows artık Microsoft’un almış olduğu kararlar doğrultusunda işletim sistemini her ay düzenli periotlarda güncelleme işlemleri yapacak. Bu güncellemelerin dedikodusu sürerken, Microsoft hazır olan Windows 8.1 ‘in güncellemesini de kullanıcılara duyurdu.

HATA DÜZELTMELERİ, GÜVENLİK VE PERFORMANS ARTIŞLARI

Windows 8.1 için gelen güncelleme ile birlikte güncellemenin içerisinde, Windows’da yer alan hatalar, güvenlik açıkları ve karartıların artırılması ile birlikte güç artışları yer alıyor.

Microsoft’un yayınladığı bilgiler doğrultusunda Ağustos ayı güncellemesi Touchpad, Miracast alıcıları ve Sharepoint online oturum açma ekranında gelişmeleri barındırıyor.

TOUCHPAD YENİ ÖZELLİKLERİ İLE

Yeni Windows 8.1 güncellemesinde, Touchpad tarafında üç farklı kullanıcı ayarı getirildi. Fare bilgisayara bağlıyken, Touchpad kullanımını bırakma, sağ tıklama, çift tıklama veya sürükle seçenekleri getirilmiş durumda. Sharepoint Online oturum açma ekranına baktığımızda ise “ beni bağlı tut ” seçeneği eklendi.

WİNDOWS 8.1 GÜNCELLEMESİNİ İNDİRİN

Microsoft tarafından kullanıcılara duyurulan Windows 8.1 güncellemesi yaklaşık olarak 163 MB boyutunda. Güncellemeyi indirmek yazının devamına bakabilirsiniz.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/windows-8-1-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın