Görüş Bildir
Haberler
Ünlüler, Down Sendromlular İçin Bir Arada

Ünlüler, Down Sendromlular İçin Bir Arada

Elif Altunten
02.05.2014 - 12:13 Son Güncelleme: 02.05.2014 - 12:38

Aralarında Sezen Aksu, Can Bonomo, Doğa Rutkay, Engin Altan Düzyatan, Erdil Yaşaroğlu, Hülya Avşar, Kenan İmirzalıoğlu, Mabel Matiz gibi isimlerin bulunduğu ünlüler, down sendromlular için düzenlenen sergiye destek sağladı.

Sanat dünyasının ünlü isimleri down sendromlular yararına düzenlenen sergi için ‘stencil’ portrelerini çizdi. Nişantaşı Galeri Işık’ta gerçekleşecek #DirenDownlu ismine sahip stencil sergisi, 13-17 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Ulusal Down Sendromu Derneği, sergiden elde edilecek gelirle, “Özel Eğitim Sınıfım Var” ve “#DirenDownlu” kampanyası kapsamında, down sendromluların özel eğitim ve öğretim görebilecekleri bir sınıf/derslik yaptıracak. DirenDownlu sergisi ve kampanyası için, sprey boya ile stencil otoportrelerini çizen ünlü isimler şöyle: Arda Turan, Aşkın Nur Yengi, Aslıhan Gürbüz, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Burak Yılmaz, Burcu Esmersoy, Can Bonomo, Beşiktaş ÇARŞI Grubu, Demet Akalın, Denise Capezza, Dilara Endican, Didier Drogba, Doğa Rutkay, Engin Altan Düzyatan, Erdil Yaşaroğlu, Ferit Aktuğ, Gamze Karaduman, GupseÖzay, Hande Ataizi, Hülya Avşar, Hakan Ketche, Kenan İmirzalıoğlu, Mabel Matiz, Mehmet Özgür, Meltem Cumbul, Merve Oflaz, Oktay Kaynarca, Ozan Önen, Özgü Namal, Özge Ulusoy, Selim Bayraktar, Sermiyan Midyat, Sezen Aksu, Selçuk İnan, Sarp Akkaya, Şükran Ovalı, Yasemin Kay Allen ve Yılmaz Vural.

haber kaynağı:  365haber.org/kültür-sanat

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın