Görüş Bildir
Haberler
Umut Dolu Günler Yakın: 2020 Yılının İlk Ay Tutulması Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Umut Dolu Günler Yakın: 2020 Yılının İlk Ay Tutulması Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Buse
10.01.2020 - 18:25

İyisiyle kötüsüyle 2019'u geride bırakırken 2020'nin ilk ay tutulması da geldi çattı. Ülkemizden tamamı gözlenebilecek olan bu tutulma, 10 Ocak'ta 20.05-00.15 saatleri arasında yaşanacak. Ay tutulmasının etkilerini hissedeceğimiz 1.5 aylık dönemde evcimen, duygusal ve içimize kapanık tutum ve davranışlarımızdan kurtulmamız gerekiyor. Bugün yengeç burcunda gerçekleşen bu tutulma, burçları bir buçuk ay etkisi altına alıyor. İşte yılın ilk ay tutulmasının burçlara etkisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu (21 Mart-21 Nisan)

Koç Burcu (21 Mart-21 Nisan)

Yeni haftayla beraber hedefleriniz, geleceğe yönelik planlarınız ve ev konularınız gündeminizde olacak… Evinizden memnun değilseniz, taşınma kararı alabilirsiniz. Kariyere gelecek olursak, değişim yavaş yavaş gerçekleşiyor. Yeni bir sektöre atılabilir, ya da iş değişikliğine gidebilirsiniz. Bulunduğunuz işte kararlar vermeniz istenebilir. Bu süreçte daha kendinizden emin bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Özel hayatınız ise kariyerinize nazaran daha güzel geçecek… Yaratıcılık gerektiren hobilere yöneleceksiniz.

Boğa Burcu (21 Nisan-20 Mayıs)

Boğa Burcu (21 Nisan-20 Mayıs)

Yeni yıla ve haftaya Yengeç burcundaki dolunay ile giriş yapıyorsunuz sevgili boğalar… Tutulma en çok kariyer ve eğitim alanlarında sizleri etkileyecek. Bulunduğunuz ortamlarda fikir ve düşünceleriniz dikkate alınacak, kariyerde yol gösterici olacaksınız. İş arayan Boğalar da başarılı mülakatlar geçirecek. Ayrıca alacağınız eğitimlerle geleceğinize yön vereceksiniz. Aşk ve sosyal hayatınız çok güzel. Eşinizden, sevgilinizden ya da yakın dostlarınızdan güzel destekler alıyorsunuz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran)

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran)

Yeni yılı ve haftayı ay tutulmasının etkileriyle karşılıyorsunuz. Bu dönemde en çok finansal konularla ilgili gelişmeler ön planda olacak. Bu demektir ki, parasal meselelerde güzel haberler alabilirsiniz. Uzun süredir satın almak istediğiniz pahalı bir eşyaya kavuşabilirsiniz. Eğer bir girişiminiz varsa ve krediye ihtiyacınız varsa başvurularınız olumlu yanıtlanabilir. Çok çalışmanız gerekse de emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Aşk hayatınızda ise biraz duygusallık hakim olacak.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz)

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili yengeç burçları, 2020 ile beraber burcunuzda bir ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmada biraz miskinliğiniz üzerinizde olabilir ancak tembellikten çabucak kurtulacaksınız. Hem özel hayatınızda hem de kariyerinizde önemli girişimlere imza atabilirsiniz. Atacağınız adımlar her ne olursa olsun hızlı bir şekilde harekete geçeceksiniz. Taşınmak mı istiyorsunuz? Hemen yeni bir ev bulabilirsiniz. İlişkinizden memnun musunuz? Evliliğe adım atabilirsiniz. Hayatınızda aşk mı istiyorsunuz? Hayatınıza biri girebilir. Kısaca azminiz ve kararlılığınızla elde edemeyeceğiniz bir şey yok.

Aslan Burcu (23 Temmuz-22 Ağustos)

Aslan Burcu (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yeni haftayla beraber ay tutulması hayatınızı şekillendirecek ve tutulmada kariyeriniz ön planda olacak. Bu bir buçuk aylık süreçte kariyerde kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylar olabilir. Arkanızdan dedikodular yapıldığını öğrenebilirsiniz. Ya da büyük umutlarla kalkıştığınız bir işte istediğiniz hedefe ulaşamayabilirsiniz. Ancak hırslı ve her daim beklentiyi yüksek tutan aslanlar biraz sabırla başarıyı yakalayacak. Bu dönemde ayrıca fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)

Yeni haftadaki bu tutulma, arkadaşlık ilişkilerinizi etkileyecek. Bu süreçte sıkıntıya düştüğünüz konularda dostlarınız elinizden tutacak. Bazen de siz hayatı pek de iyi gitmeyen arkadaşlarınızla vakit geçireceksiniz. Ya da hayatınıza yeni girmiş olsa da kanınızın ısınacağı insanlarla bir araya geleceksiniz. Aşk hayatınıza gelirsek, pek çok Başak burcunun hayatlarına yeni insanlar katılmıştı. Bu süreçte ise ilişkiler ciddileşebilir. Birliktelikler çok yeni olsa bile kendinizi partnerinize oldukça yakın hissedeceksiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-23 Ekim)

Terazi Burcu (23 Eylül-23 Ekim)

Yeni haftada, bu tutulmayla beraber iş ve kariyer alanında olumlu gelişmeler olacak. Bu süreçte yöneticilerinizden, patronlarınızdan güzel destekler alabilirsiniz. İş değiştirmek istiyorsanız, güzel görüşmelerde bulunabilirsiniz. Yaptığınız işlerle takdir toplayabilirsiniz. Özetle bu bir buçuk aylık süreçte kariyerinizi ilgilendiren konularda sevindirici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğundan dolayı aşk hayatınıza gereken ilgiyi gösteremeyebilirsiniz. Evliler ise aile içerisinde biraz yorgunluk yaşayabilir.

Akrep Burcu (24 Ekim-22 Kasım)

Akrep Burcu (24 Ekim-22 Kasım)

Yeni haftadaki tutulma satış, seyahat, pazarlama, hukuksal konular ve seyahat gibi konularda sizi etkileyecek. Bu haftayla beraber bir buçuk aylık süreçte seyahat planları yapabilirsiniz. Yurt dışındaki şirketlerle iş ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Belki uluslararası bir firmada işe başlayabilirsiniz, ticaret yapabilirsiniz. Kısacası kariyerde şanslı ve yoğun bir süreç sizleri bekliyor. Bunun yanında iletişim konularında biraz daha net olacaksınız. Ancak netlik ayarı kırıcılığa doğru gidebilir. Stres nedeniyle partnerinizi, arkadaşlarınızı, ailenizi kırmamaya özen gösterin.

Yay Burcu (23 Kasım-21 Aralık)

Yay Burcu (23 Kasım-21 Aralık)

Yeni haftayla beraber, motivasyonunuz yükseliyor. İstediklerinizi elde edeceğiniz, yerinizde duramayacağınız aktif ve eğlenceli bir dönem geldi. Fazla enerjiyle beraber spora başlayabilirsiniz. ay tutulmasında ise elinize kolay yoldan bir para geçebilir ancak harcamalarınız da artıyor. Ayrıca yatırım yapmak için belli bir parayı gözden çıkartacaksınız. Bu hafta ve önümüzdeki birkaç ayda paranızı ölçülü kullanmanızda fayda var. Aşk hayatınıza gelirsek oldukça şanslısınız. Bol bol yeni insanlarla tanışıp sosyalleşeceksiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık-20 Ocak)

Oğlak Burcu (22 Aralık-20 Ocak)

Yeni haftadaki tutulma sizin özel hayatınızı etkiliyor. Eşinizle ilgili konularda, birlikteliğinizde, çocuk ve aileyle ilgili meselelerde mutluluk verici haberler alabilirsiniz. Bunun yanında ciddi birliktelikler evlilik yoluna girebilir. Kariyerde ise birkaç yıllık durgunluk dönemi bitti. Ocak ayıyla birlikte güzel anlaşma ve sözleşmelere imza atıyorsunuz. Kısacası yeni hafta, kariyerinizde, özel hayatınızda şans ve fırsatları ayağınıza getirecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu (21 Ocak-18 Şubat)

Kova Burcu (21 Ocak-18 Şubat)

Bu tutulma sürecinde rutin işlerinizle, kariyerinizle ve sağlığınızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Sürekli ertelediğiniz fakat yapmanız gereken işleri tamamlamak durumunda kalabilirsiniz. İş yerinizde birtakım artı işler karşınıza çıkabilir. Başka birisinin görevlerini üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Kısacası yeni yılla beraber yoğunluğunuz artıyor. Sağlıkta ise var olan rahatsızlıklara çözüm bulabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. İradeniz yüksek olacak.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)

Ve son olarak balık burçları... Yengeç burcundaki ay tutulması ile beraber aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla alakalı konularla ve hobilerinizle meşgul olacaksınız. Hayatınızda keyifli bir dönem başlıyor. Yalnızsanız çekici bir insan radarınıza girebilir, evliyseniz ve çocuk istiyorsanız hamile kalabilirsiniz. Her alanda iletişiminiz kuvvetleniyor. Ayrıca spora ağırlık verebilir, hobilerinize yönelebilirsiniz. Özetle, kariyerden çok hayattan mutlu olmaya bakacaksınız.

2020 yılının ilk ay tutulması bütün burçlara sağlık, mutluluk, huzur, para ve aşk getirmesi dileğiyle...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bkt

Gökçe nerdesin?? Hiç kimse senin gibi değil gökçeeeee :D

Gökçe Ayabakan

Hahahahahah buradayım buradayım, merak etme :D Taklitler aslını yüceltir 💅

verita

Yükseleninizi okuyun.