Görüş Bildir
Haberler
Uçakta Ayrımcılığa Vatandaştan Protesto

Uçakta Ayrımcılığa Vatandaştan Protesto

Onedio Medya
19.03.2014 - 18:03 Son Güncelleme: 19.03.2014 - 19:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uçakta Ayrımcılığa Vatandaştan Protesto

AK Parti'den istifa ettikten sonra THY tarafından skandal muamelelere maruz bırakılan İstanbul milletvekili Muhammet Çetin'e, THY yolcuları ve vekil arkadaşlarından destek geldi.

THY tarafından keyfi olarak ‘upgrade etme hakkı' elinden alınan milletvekiline bindiği uçakta yine aynı prosedür uygulandı. Ancak bu kez beklenmedik bir tepki oldu ve Çetin'in beraber seyahat ettiği milletvekillerinden ayrı yere oturtulması uçakta protesto edildi. ‘Ayrımcılık' vatandaşlar tarafından dakikalarca slogan ve alkışlarla kınandı. Çetin ile birlikte uçağa binen CHP ve MHP'li vekiller de VIP'de oturmayarak bağımsız milletvekiline destek verdi.

Çetin, uçakta yaşananları Twitter adresinden şöyle duyurdu:

''Yine bugün Uçaktaki farklı muamele, diğer vekil arkadaşlarım ve halkın müdahalesi ile protesto edildi. CHP ve MHP İstanbul ve Kocaeli vekillerimiz, diğer yolcularımız ile 15 dakika protesto yaptılar, bravolarla alkışladılar. Ayrımcılık ve nefret suçu, uluslararası uçuş miles kart sahiplerinin düzenlemesine de muhalif. Ama hukukun, hakkın çiğnendiği, ayrımcılığın yapıldığı tek yer ve husus keşke sadece bu olsa. Bu ayıp TBMM ve Sayın Çiçek'e mi, bana mı THY'ye mi ait? Hayırlı günler''

ZAMAN.COM.TR HABERLER gündem

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_ucakta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0