Görüş Bildir
Haberler
Türk Hackerlar 100 Bin Dolar İçin Yarışacak

Türk Hackerlar 100 Bin Dolar İçin Yarışacak

Caner
25.04.2014 - 20:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Hackerlar 100 Bin Dolar İçin Yarışacak

Dünyanın en iyi hackerlarını biraraya getiren BattleHack yarışmasının İstanbul ayağı yarın başlıyor. İki gün sürecek yarışmaya katılacak takımlar 100 bin dolar ödüllü maratonda finale kalacak.

Uluslararası alanda en büyük hacker yarışmalarından biri olan BattleHack; Tel Aviv, Miami ve San Francisco ayaklarının ardından İstanbul ayağına hazırlanıyor. Toplam 15 ülkede yapılan ve bir yıl süren yarışmada birinci olan ekip 100 bin dolarlık ödülün sahibi olacak.

Finalde ödül 100 bin dolar

Yazılım geliştiricilere kapılarını açan BattleHack, 26-27 Nisan'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenecek. Türk yazılımcılar, PayPal API (uygulama programlama arayüzü), Venmo SDK (yazılım geliştirme kiti) veya Braintree kullanarak küresel alanda ihtiyaç duyulacağını düşündükleri çözümler geliştirecek.

En başarılı ekip, iki günlük yarışmanın ardından 'Türkiye'nin En İyi Geliştiricisi' unvanını alacak ve 14-16 Kasım 2014 tarihlerinde ABD'nin San Jose kentinde düzenlenecek finale katılmaya hak kazanacak.

BattleHack, birinciliği kazanan takıma tam 100 bin dolar ödül verecek ve Silikon Vadisi'ni gezme fırsatı sunacak. İkinci olan takıma PlayStation 4, üçüncü olan takıma da hacker'lara özel sürpriz bir hediye sunulacak.

Yarışmada şu ana kadar kayıt yaptıran yarışmacıları ve o yarışmacılara not verecek olan 'yargıçları' görmek için: https://2014.battlehack.org/istanbul#register

Kaynak: Al Jazeera

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/tur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0