Görüş Bildir
Haberler
Türk Dizi Tarihine Absürt Komedi Dalında Damga Vurmuş Burak Aksak'ın En Güzel Dizileri

Türk Dizi Tarihine Absürt Komedi Dalında Damga Vurmuş Burak Aksak'ın En Güzel Dizileri

Kuruntugiller
08.02.2019 - 15:56

Türk dizi tarihinin en kahkaha attıran işlerine imza atan Burak Aksak'ın dizilerine gelin birlikte göz atalım. :)

Kaynak: diziler.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kurban (2009) IMDb: 7,8

5. Kurban (2009) IMDb: 7,8

Kurban; 4 bölümlük dizide bayram, işçi emeklisi Ahmet’in iki oğlu, gelinleri ve torununun yaşadıkları evde başlar. Ahmet’in girişimi neticesinde kardeşler Almanya’daki dayılarını ve aile dostu Hacı’yı da kurbana ortak ederek yedi hisseli bir büyükbaş hayvanı kesmeye karar vermiştir.

Ahmet, bayram namazının ardından oğulları ve Hacı’yı da yanına alarak kurbanı almak için yola çıkar. Evdeyse gelinler ve torun, misafirler için hazırlık yapmaktalardır. Aynı apartmanın üst dairesinde oturan ve Ferdi’nin kızı Zeynep’e aşık olan Burak, ev arkadaşı Selçuk’u da alarak Ahmetler'in peşine düşer.

4. Ramazan Güzeldir (2009) IMDb: 7,5

4. Ramazan Güzeldir (2009) IMDb: 7,5

Orta halli bir İstanbul mahallesine konuğuz bu Ramazan. Kaybolmaya yüz tutmuş, bizi biz yapan ve birbirimize bağlayan tüm değerlerimize sımsıkı sarılmış, bir avuç insanın misafiriyiz. Oruç tutmanın sadece aç kalmak olmadığının bilincinde, helal dairenin keyfinin kafi olduğunun idrakinde ve harama lüzumsuz gözüyle bakan, her sene Ramazan ayında yaşadıklarımızı yaşayan insanlardır bize kapılarını açanlar.

3. Görünen Adam (2017, Onur Ünlü ile birlikte) IMDb: 7,0

3. Görünen Adam (2017, Onur Ünlü ile birlikte) IMDb: 7,0

Genç bir adamın, görünmez insanlardan oluşan bir evrende görünmeye başlamasıyla başına gelen komik ve eğlenceli olayları konu alıyor.

2. Ben de Özledim (2013) IMDb: 8,2

2. Ben de Özledim (2013) IMDb: 8,2

Leyla ile Mecnun dizisi ani bir kararla yayından kalkınca, dizinin yapımcılarından Funda ve yönetmen Onur durumu oyunculara açıklar. Bütün dizi ekibi işsiz kalmıştır. İşi ve birbirleriyle çalışmayı seven ekip durumu kabullenmekte güçlük yaşar. Ali, canlandırdığı Mecnun karakterinin etkisinden bir türlü kurtulamamaktadır. Serkan’ın bir yanı hala “İsmail Abi”dir. Evli ve bir çocuk babası Osman ise dizideki karakteri Yavuz gibi bütün vaktini arkadaşlarıyla geçirmektedir. Cengiz herkesin gözünde hala Erdal Bakkal’dır. Ahmet, tıpkı İskender gibi bütün ekibin babası konumundadır. Kimse rolünden tam olarak çıkamamıştır ve her biri gündelik hayata adapte olmakta zorluk çekmektedir. Oyuncular Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak'a giderek yeni bir dizi yazmasını isterler. Üç yıldır aynı diziyi yazmakta olan Burak'ın yeni bir proje üzerinde düşünecek vakti olmamıştır. Herkes kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar...

1. Leyla ile Mecnun (2011-2013) IMDb: 9,2

1. Leyla ile Mecnun (2011-2013) IMDb: 9,2

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılır. Ailelerinin 'doğar doğmaz birbirlerini buldular' demeleri ile, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane aşıklar Leyla ve Mecnun'dan alır...

Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden 25 sene geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun'sa Açıköğretim'de okumaktadırlar. Her ikisinin de birbirinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışması ile neticelenen ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de aşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında ak sakallı dedeyi görür. Ancak ak sakallı dedenin rüyalarından çıkıp Mecnun ile birlikte yaşamaya başlaması ile durum iyice karışır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
9
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın