Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor'da Yabancı Krizi

Trabzonspor'da Yabancı Krizi

Batuhan
13.01.2014 - 12:27

Trabzonspor'da Yabancı Krizi

Trabzonspor'un devre arası hazırlıklarına henüz katılmayan tek oyuncu olan Malouda'nın ülkesinde çocuk baktığı ortaya çıktı.

Malouda'nın çocuk baktığını bahane ederek henüz kampa katılmamasının ardından, Bosingwa'nın da son antrenmanı kimseye sormadan terk etmesi kafalarda soru işaretleri yarattı.

Pas atılmadı, küstü

Teknik Direktör Mustafa Akçay 'ın yönettiği antrenman maçında kendisine pas verilmediği gerekçesiyle kimseye sormadan sahayı terk eden Bosingwa'ya ne yaptırım uygulanacağı merak edilirken, iki oyuncunun eşzamanlı problem çıkartması anlamlı bulundu.

Yabancı oyuncuların uyumundan sorumlu Danışman Serhat Altıncı'nın bu gelişmeler karşısında nasıl bir yöntem uygulayacağı da merakla beklenmeye başlandı.

Malouda çocuk bakıyor

Teknik heyetle temasa geçen Malouda, kayınpederinin ameliyat olduğunu, eşinin onun yanına gittiğini ve kendisinin de 3 çocuğuna bakmak zorunda kaldığı için kampa gelemediğini bildirdi.

Fransız futbolcunun bu beyanının ardından ne zaman Antalya'da olacağı da henüz netlik kazanmadı. Teknik Direktör Mustafa Akçay, Malouda'nın iyi bir profesyonel olduğunu, gerekçesinin kendisini yanıltmadığını ve ailevi bir sebebi olduğu için geç kaldığını vurguladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın