Görüş Bildir
Haberler
Oktay Vural: 'Kucak Lobisi Çalışıyor'

Oktay Vural: 'Kucak Lobisi Çalışıyor'

Onedio Medya
27.02.2014 - 15:19 Son Güncelleme: 27.02.2014 - 16:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kucak Lobisi Çalışıyor'

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını dinleterek, 'kucak lobisi çalışıyor' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği öne sürülen ikinci ses kaydını MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, kameralar önünde basın mensuplarına dinletti. Ses kaydındaki kelimelerden örnek veren Vural, “Meğer Türkiye bir kucak lobisi. Kucak lobisi çalışıyor.” dedi.

VURAL'DAN SERT ELEŞTİRİ: HANGİ İŞ ADAMI BU KUCAK LOBİSİNE DÜŞTÜ?

TBMM’deki basın toplantısında MHP’li Oktay Vural, Başbakan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydını dinlettikten sonra şunları söyledi: “Bu konuşma henüz yalanlanmamıştır. ‘Kucağımıza düşecekler, 10 milyon, merak etme, herkes getiriyor da bu niye getirmiyor’ Bu işin rayici mi var? Liste fiyatı mı var? Hangi iştir? Nedir? Millet bunların cevabını istiyor. Anlaşılmıştır ki kucak kucak dolarlar, bozulmasın aralar. 10 milyon dolar deniyor, ‘Kesinlikle alma, ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin, getirmeyecekse olmaz’, ben de buradan sesleniyorum; sen ne biçim adamsın ya, Başbakan’a söz veriyorsun getirmiyorsun. Sen kendini ne zannediyorsun. ‘Kucağımıza düşecekler’ Meğer Türkiye bir kucak lobisi. Kucak lobisi çalışıyor. Lobinin ağına ihaleye girecek iş adamları düşüyor. Öyle sanal lobiler anlatacağına böyle kucak lobisinden bahsedilse, acaba hangi iş adamı bu kucak lobisine düştü? Bunların hesabının yargı önünde verilmesi gerekir.”

sondakika.com

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...

'Teknoloji Değil Astroloji Bakanı'

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında MHP grubu adına gensoru açılması müracaatımızı TBMM Başkanlığı’na yapmış bulunmaktayız” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “MGK’nın açıklamasında özellikle son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu’da paralel KCK yapılanması ve bununla birlikte özerklik inşası ve özerkliğin tescil edileceğine ilişkin ve PKK terör örgütünün taciz ateşlerine girmesi karşısında MGK bunu bir tehdit olarak görmedi” diyerek eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün HSYK Yasası’nı onaylamasıyla birlikte hukukun üstünlüğü ilkesinin yürütmenin tehdidi altına girdiğini savunan Vural, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile ilgili TBMM’ye gensoru önergesi verdiklerini ifade etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın açıklamalarını da eleştiren Vural, “Gerçekten bu arkadaş ‘hissettim’ dediğine göre Teknoloji Bakanı değil astroloji bakanı olmalı” ifadelerini kullandı.

Vural, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen son ses kaydını da gazetecilere dinleterek eleştirilerde bulundu.

Kaynak: http://www.haber3.com/mhp-grup-baskan...

CHP Gensoru Önergesini Meclis'e Sundu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında MHP grubu adına gensoru açılması müracaatımızı TBMM Başkanlığı’na yapmış bulunmaktayız” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “MGK’nın açıklamasında özellikle son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu’da paralel KCK yapılanması ve bununla birlikte özerklik inşası ve özerkliğin tescil edileceğine ilişkin ve PKK terör örgütünün taciz ateşlerine girmesi karşısında MGK bunu bir tehdit olarak görmedi” diyerek eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün HSYK yasasını onaylamasıyla birlikte hukukun üstünlüğü ilkesinin yürütmenin tehdidi altına girdiğini savunan Vural, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile ilgili TBMM’ye gensoru önergesi verdiklerini ifade etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın açıklamalarını da eleştiren Vural, “Gerçekten bu arkadaş ‘hissettim’ dediğine göre Teknoloji Bakanı değil astroloji bakanı olmalı” ifadelerini kullandı. Vural, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen son ses kaydını da gazetecilere dinleterek eleştirilerde bulundu.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/chp-gensoru...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0