Görüş Bildir
Haberler
Tayfun Korkut, Colman'ı İstedi

Tayfun Korkut, Colman'ı İstedi

Batuhan
05.01.2014 - 15:56

Tayfun Korkut, Colman'ı İstedi

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman'a, Bundesliga ekiplerinden Hannover'in talip olduğu iddia edildi.

Trabzonspor, Hannover'in Senegalli forveti Mame Diouf için pazarlıklarını sürdürüyor. Akçay'ın izlettiği Aloisi de gündemdeki yerini koruyor.

Transferleri kampa yetiştirmek için yoğun mesai yapan Trabzonspor, Hannover'den ayrılmak isteyen Mame Diouf ile temaslarını sürdürüyor. Diouf transferinde son aşamaya gelen bordo mavililer, Bundesliga ekibiyle bonservis konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Mame Diouf için kesenin ağzını açan ancak çok ciddi rakamlar da harcamak istemeyen yönetimin, Alman ekibine 3 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi. Bu arada Benfica'nın yıldızı Oscar Cardoza'nın ise yüksek maliyeti Trabzonspor'un bu oyuncuyla yapılan görüşmelerini askıya almasına neden olurken, teknik direktör Mustafa Akçay'ın daha önce izlettiği Sao Paulo'nun golcüsü Aloisio'nın da gündemdeki yerini koruduğu öğrenildi.

COLMAN'A HANNOVER KANCASI

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman'a, Bundesliga ekiplerinden Hannover'in talip olduğu iddia edildi. Alman ekibinin Türk teknik direktörü Tayfun Korkut'un daha önce Galatasaray ile oynanan maçta Colman'ı izlettiği ve olumlu rapor aldığı öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın ise Galatasaray ile oynanan maçta kırmızı kart gördüğü için kızgın olduğu oyuncusunun devre arasında satılmasına sıcak bakmadığı ancak bu mevkiye takviye yapılması durumunda, teklifin değerlendirilebileceği öğrenildi. Bordo mavili yöneticiler ise Colman için şu ana kadar kendilerine gelen resmi bir teklifin bulunmadığını da söyledi. Bu arada Colman-Diouf takasının da gündeme gelebileceği öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN GÖZÜ UEFA'DA

Yayın ve iddia gelirleri temlikte olan Trabzonspor, UEFA'nın bu ay içerisinde yapacağı yaklaşık 4 milyon TL'lik ödemeyi bekliyor. UEFA'dan gelecek parayla transfer çalışmalarına yön vermek isteyen bordo mavililer, yönetici gelirleriyle de futbolcu primlerini ödemeyi planlıyor.

AKÇAY YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, yarın başlayacak olan devre arası kampının ilk gününde sabah antrenmanı sonrası bir basın toplantısı düzenleyecek. Takımdan gidecek ve gelmesi muhtemel oyuncular hakkında detaylı bir açıklama yapacak olan Akçay, sezonun ikinci yarısında basınla daha çok bilgilendirme toplantısı yapma kararı aldı.

Skorer

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/tayfun-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın