Görüş Bildir
Haberler
Tavan Cenk Tosun'un Aldığı 1.7 Milyon Euro

Tavan Cenk Tosun'un Aldığı 1.7 Milyon Euro

Mustafa Murat ARSLAN
07.03.2014 - 09:54 Son Güncelleme: 07.03.2014 - 10:34

Tavan Cenk Tosun'un Aldığı 1.7 Milyon Euro

Beşiktaş sezon sonu bir çok yabancıyla yollarını ayıracak. Fernandes kulübün teklifini kabul ederse kalacak. Almeida için şartları zorlayacak olan Kartal, Gökhan Töre için de Rubin Kazan’dan büyük bir indirim istiyor.

En zayıf halka Fernandes

BEŞİKTAŞ’ta gelecek sezon takımda kalma ihtimali en zayıf futbolcu Portekizli Manuel Fernandes. Kulüp, önerdiği teklifi kabul etmemesi halinde Fernandes ile yollarını ayıracak. Kartal’ın tavan rakamı ise Tolga Zengin’in aldığı 1 milyon 200 bin Euro ile Cenk Tosun’a verilen 1 milyon 700 bin Euro arasında gezinecek. Siyah beyazlı futbolkomitesi yeni sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdürüyor. Yıllık 4 milyon Euro isteyen Fernandes’in bu rakamda ısrar etmesi halinde yollarını ayıracak. Almeida’daysa limitler zorlanacak. Kulüpten ayrılması halinde zaten menajerlik şirketine 2.5 milyon Euro ödenecek oyuncunun takımda tutulması için çalışılacak.

TÖRE’DE İNDİRİM OLURSA KALACAK

Gökhan Töre’de bonservisi elinde bulunduran Rus Rubin Kazan’ın tavrı belirleyici olacak. 7.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu yüksek bulan Beşiktaş, yüzde 50 oranında indirim istiyor. Kartal, yıllık 900 bin Euro garanti ücret alan Töre’ye bonservisini alması halinde yıllık 1 milyon 200 bin Euro önerecek. Siyah beyazlılar halihazırda yıllık 400 bin Euro’ya oynayan ve 2.5 yıl daha sözleşmesi olan Oğuzhan’a da iki sezonda gösterdiği performans nedeniyle zam yapacak. Yöneti Escude ile yolları ayıracak. Sık sık sakatlanan Sivok ile yeni sözleşmeye sıcak bakılmıyor. Franco’nun takıma oturması da Çek futbolcunun şansını azaltıyor. Motta için henüz karar verilmezken Dany için de satın alma opisyonu kullanılmayacak. Sadece bir maçta oynayan Jermain Jones için de kalan maçlar belirleyici olacak.

OLCAY KENDİSİ GİTMEZ Kİ

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Deniz Atalay, Olcay Şahan ile sözleşme uzatacaklarını belirterek, “Olcay’ı biz bir yerlere vermek istesek, kendisi bu kulüpten ayrılmaz, hiçbir yere gitmez” dedi.

Aslardan yoksun idman

ESKİŞEHİRSPOR hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün aslardan yoksun çalıştı. Tedavileri süren Sivok, Fernandes, Atiba ve Almeida’nın yanı sıra milli takımlara giden Jones, Veli, Dany idmana katılmadı. Oğuzhan ve Muhammed de çalışmada yer almazken Tolga, Olcay, Ersan ve Holosko ise takımla çalıştı.

Arena’da ummadık taş!

Beşiktaş’ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena’nın Protokol Tribünü’nde masif kaya çıktı. Sorunu çözmek için çalışılıyor.

BEŞİKTAŞ VODAFONE Arena Stadı’nda sert kayaya çarptı! Şeref Tribünü’nde masif kaya çıkınca kazık çakma imkansız hale geldi. Beşiktaş İnşaat Genel Müdürü İhsan Coşkun, “En büyük sorunumuz eski Protokol Tribünü’nün bulunduğu bölgedir. Bulunduğumuz yer şu anda yol seviyesinde 18 kotundayız. Bunu -5.5 kotuna kadar indirmemiz lazım. Ama 9 kotuna kadar ancak kazık çakabiliyoruz. Onun altında da masif kaya ile karşılaştık. Kayada da kazık çakma imkanımız olmadığı için çeşitli alternatifler düşünülüyor” dedi. İhsan Coşkun, eski açıktaysa hafriyatın bir kaç günde biteceğini kapalıda da loca bölümüne başlanacağını kaydetti.

Bakü’ye futbol okulu

BEŞİKTAŞ, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de de bir futbol okulu açacak. Bakü’ye giden BJK Futbol Okulları Koordinatörü Ufuk Pak, okulun tesislerini inceleyip antrenörlere gerekli bilgileri aktardı. Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı Ramin Musayev ile de göreşen Ufuk Pak, proje hakkında detaylı bilgiler verdi.

HÜRRİYET

Kaynak: http://www.spor1903.com/tavan-cenk-to...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın