Görüş Bildir
Haberler
Taraftar Başkan'a, Başkan Yönetime Tepkili

Taraftar Başkan'a, Başkan Yönetime Tepkili

Taraftar Başkan'a, Başkan Yönetime Tepkili

Yüksek maliyeti nedeniyle anlaşma sağlanamadığı için suya düşen Ronaldinho transferi sonrası Fikret Orman ve yönetimine taraftardan tepkiler geldi. Siyah-Beyazlılar'ın patronu ise faturayı beklentiyi yükselten yönetime kesti.

Haftalardır transfer gündemini meşgul eden Ronaldinho'nun Beşiktaş 'a transferi yüksek maliyeti ve sponsor bulunamaması nedeniyle gerçekleşemedi. Bu gelişme Beşiktaş taraftarı ile Başkan Fikret Orman'ı karşı karşıya getirdi.

Fikret Orman ise, transferin suya düşmesinden sonra taraftarın eleştirisinin sebebini, yükselen beklenti olduğunu söyleyerek yönetim kurulundaki arkadaşlarına kızdı. Bunun sebebi olarak da oyuncunun abisi de olan menaceriyle İstanbul ’da yapılan görüşmelerin basının önünde gerçekleşmesi ve Assis’in sürekli kamuoyunda gündemde olmasına izin verilmesine öfkelenen Fikret Orman’ın, “Assis sürekli gazetecilerin önündeydi. Bunların olması da camiada ister istemez bir beklenti yarattı. Transfer gerçekleşmeyince doğal olarak eleştiriler oldu” diyerek tepkisini ortaya koyduğu belirlendi.

KAVALCI: BEN SÖYLEMİŞTİM

Fanatik gazetesinin haberine göre, yönetici Ahmet Kavalcı ise ilginç bir şekilde transferin gerçekleşmemesini olumlu bir gelişme olarak nitelendirdi. Kavalcı, “İşin olmayacağını söylemiştim. Assis buraya gelip pazarlıklar yaptı. Biz sponsor bulma konusunda sıkıntı çektik, zorlandık. Açıkcası bizim için iyi oldu” ifadelerini kullandı.

Bu arada Atletico Mineiro ile 5 milyon Euro karşılığında yeniden anlaştığı söylenen Ronaldinho’nun alacağı net ücret de belli oldu. Ancak vergilerin düşülmesiyle birlikte yıldız ismin yıllık kazancının 3 milyon Euro olacağı öğrenildi. 33 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’ın 6 milyon Euro’luk teklifini reddederek eski kulübüne önceki gün imza atmıştı.

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/taraft...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0