Görüş Bildir
Haberler
Şota: "Sezon Başından Beri Şampiyonluk Adayım Beşiktaş"

Şota: "Sezon Başından Beri Şampiyonluk Adayım Beşiktaş"

Enver K.
11.04.2015 - 15:28

Deneyimli taktisyen bu sezon şampiyonluk adayının Beşiktaş olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa'daki görevine son verilen Şota Arveladze Türk futbolu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fanatik'e konuşan Gürcü hoca en Türkiye'de en beğendiği oyuncunun Bursaspor'un genç yldızı Ozan Tufan olduğunu belirterek, 'Yeteneği ve kalitesiyle beni büyülüyor. Değişik bir oyuncu. Toplu ve topsuz oyunda sahada inanılmaz iyi yer alıyor. Bana göre çok kısa sürede Manchester United'a gidebilir. Abartmıyorum, onu şu an birçok büyük kulüp takip ediyor.' ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un bir başka yıldızı Fernandao'ya da ayrı bir parantez açan Şota, 'Fernandao Bursaspor'da çok başarılı. Golü kokluyor. Transfer haberlerine bakılırsa 3 büyük kulüpten birine gidecek. Bana göre başarılı da olur.' dedi.

ŞAMPİYONLUK ADAYIM BEŞİKTAŞ

Süper Lig'i Beşiktaş'ın kazanacağını düşündüğünü belirten genç antrenör, 'Fenerbahçe'nin bu olaylardan sonra nasıl bir performans sergileyeceğini bilmiyorum. Ben sezon başından beri Beşiktaş'ı favori görüyorum çünkü oynadıkları futbolu çok beğeniyorum. Takım halinde çok iyiler. Galatasaray ise istikrarsız. Kazanıyorlar ama hep yıldızlarının devreye girmesiyle oluyor. Sneijder ve Burak formda olduğu zaman işler iyi gidiyor ama savunmada sıkıntıları olduğu da bir gerçek.' şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'NİN BAŞINA GELENLER DEHŞET VERİCİ

Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı sonrası şok olduğunu belirten Şota, 'Bu olay dehşet verici. Adeta şok oldum. Futbol bir oyun, böyle olaylar yaşanmamalı. Umarım kısa sürede olay sonuçlanır ve umarım bundan sonra insanlar daha sorumlu davranır.' ifadelerini kullandı.

Yutdışından teklifler aldığını belirten Şota, bir süre dinlenmek istediğinin altını çizerek, 'Yorumculuk teklifi de aldım ama düşünmeden geri çevirdim. Burada yorumculuk yapmak çok zor. Yakında saha içi staj için Avrupa'ya gideceğim. Önce Real Madrid, ardından Porto ve son olarak Arsenal’de antrenmanlara çıkacağım. Biraz daha pratiğin bana iyi geleceğini düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

ÇOK ÜZÜLDÜM

Türkiye'yi çok sevdiğini ve burada mutlu olduğunu söyleyen Şota, 'Çocuklarımın eğitimi burada gayet düzgün ilerliyor. Burada kalmak istiyorum ama gelecek ne gösterir göreceğiz. Kasımpaşa'da büyük işşler yapmak istiyorduk. İlk iki sezonda çok başarılı işlere imza attık ama herkese yaptıklarımızı beğendiremedik. Bu sezon görevden alınacağımı hiç düşünmemiştim. Yeni sezon için planlar yapmaya başlamıştık. Ama olmadı. Yine de kimseye kırgın değilim, sadece üzgünüm.' dedi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0