Görüş Bildir
Haberler
Sivok'tan Çeklere Türkiye Tüyosu

Sivok'tan Çeklere Türkiye Tüyosu

Fatih
07.10.2014 - 19:15

Sivok'tan Çeklere Türkiye Tüyosu

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın Fenerbahçelisi Kadlec'in ardından bugün de Beşiktaş forması giyen Tomas Sivok'tan açıklamalar geldi.

Cuma günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Türkiye'nin karşısına çıkacak olan Sivok, milli takım kampına katılmak için Türkiye'den ayrılırken keyifli anlar yaşadığını söyledi, 'Türk Milli Takımı'nda benim takımımdan önemli isimler var. Beşiktaş'taki arkadaşlarımla birbirimize başarılar diledik ve el sıkıştık. Tabi şimdi bu maçın ardından ben kulübüme döndüğümde ilginç bir manzara ortaya çıkacak. Ben kazanırsam onları üzgün göreceğim, onlar kazanırsa ben üzüleceğim' dedi.

Sivok şöyle devam etti: 'Türkiye şu an çok büyük baskı altında. Bu yüzden mutlak galibiyet için sahaya çıkarak sadece hücumu düşüneceklerdir. Biz de aktif olmalıyız. Yalnızca savunmaya kalkarsak çok gömülürüz ve bu ölümü beklemek anlamına gelir. Baskılarını kırarsak sinirlerini de bozmayı başarırız. Çünkü onlar sıcak kanlı insanlar. Böylece kırmızı kart görmelerine de yol açabiliriz'.

Stadyumda oluşacak ortama da değinen Sivok, 'Evet ateşli bir ortam olacaktır. Ama çok aşırı olacağını zannetmiyorum. O stattaki bir Fenerbahçe-Galatasaray ya da bir Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olduğu gibi çılgın bir atmosfer olacağını sanmıyorum. Başlangıç çok önemli. Çünkü maçın başlarında ortam daha gergin ve fırtınalı olur. Bu bölümü iyi atlatırsak Türk taraftarlarla ilgili de bir problem yaşayacağımızı sanmıyorum' diye konuştu.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın