Görüş Bildir
Haberler
Sevgiline Hazırladığın Yılbaşı Masasına Göre Düğün Tarihinizi Söylüyoruz!

Sevgiline Hazırladığın Yılbaşı Masasına Göre Düğün Tarihinizi Söylüyoruz!

Aburoski
25.12.2019 - 21:00

Hadi gelin sevgiliniz için güzel bir masa hazırlayalım.😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi yaşını öğrenerek başlayalım testimize!

2. Öncelikle kullanacağın tabakları seçelim!

3. Yemek takımına uygun çatal,bıçak,kaşık setini de seçer misin?

4. Su bardaklarını da seçtikten sonra artık yemeğe geçebiliriz.

5. Şimdi de hangi başlangıcı yapacağını söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çorbasız olmaz tabii!

7. Peki bu zeytinyağlı yemeklerden hangisi masanda yer alsın?

8. Vee ana yemeğimizle karnımızı bir güzel doyuralım.

9. Off nasıl da canım çekti... Bütün gece tatlı yiyelim tatlı konuşalım bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2020! Şu an çok güzel giden bir ilişkin var. Hayatındaki insanın senin için doğru kişi olduğunu düşünüyorsun. Bu nedenle baştan beri onunla evlenmek istemişsin. Sonunda bu isteğin gerçekleşecek. Yılbaşı gecesi evlenme meselesini konuşabilirsiniz. 2020'nin ortasında sizi güzel bir düğün bekliyor olacak. :)

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2021! Sen evliliğe olumlu bakmasan da daha zamanı var acelemiz yok desen de 2021 yılında o nikah masasına oturacaksın. Hayatındaki insanla ilişkinin ilk zamanları bazı problemler yaşamışsın. Zorlu geçen bir süreç olmuş fakat daha sonra karşındaki insan problemlerini düzeltmiş. Şu an çok güzel bir ilişkiniz var. Evlenince de güzel bir aile olacaksınız. Düğününüzde bazı problemler yaşabilir. Bunu hiç dert etmeyin ve eğlenmenize bakın. :)

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2022! biraz problemli bir ilişkiniz var ama korkma yakın zamanda bu problemleri aşıyorsunuz. Birbirini çok seven iki kişi görüyorum ben. 2022 yılı size genel olarak uğurlu gelecek. Düğününüz tam hayalinizdeki gibi geçecek. Çok güzel bir evliliğiniz olacak. :)

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2023! Sizin evlenmenize biraz zaman var. Daha birbirinizi tam olarak tanımıyorsunuz. Evlenene kadar onu iyice tanıyacaksın ve 2023 yılında 'hah işte bu benim tam da evlenmek istediğim insan' diyeceksin. Evlenene kadar ve evlendikten sonra da  çok güzel bir ilişkiniz olacak. Ruh ikizini bulduğunuzu düşüneceksin. Düğününüz de çok güzel olacak. :)

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2024! Evet, sen ve sevgilin 2024 yılında zor da olsa nikah masasına oturacaksınız. İlişkiniz çok güzel geçse de bazı dış problemlerden dolayı evliliği hep öteleyeceksiniz. Öteleye öteleye 2024 yılına geleceksiniz. Bu yıl, sizin için muhteşem geçecek. Öyle ki bu yıl hem evleneceksiniz hem de hamilelik durumu olabilir. İlişkiniz şu an sorunsuz devam ediyor. Evliliğiniz de öyle olacak. :)

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2025! Uzun süren bir ilişkinin sonunda nihayet o yastığa birlikte baş koyacaksınız. Hep örnek bir ilişkiniz olmuş. Evliliğiniz de öyle olacak. Birbirinize hep saygılı davranıyorsunuz. Belki de ilişkinizi ayakta tutan budur? İstediğiniz düğünü de yapacaksınız. Çok kalabalık, bol eğlenceli bir düğün olacak. :)

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2030! Yani biraz fazla bekleyecek gibisin. Olsun, o zaman kadar yaşında evliliğe uygun olur. Olgunlaşmış, mantıklı kararlar alabilen bir birey olursun. Çocukluk aşkınla evleneceksin diyebiliriz. Güzel giden ilişkinin sonunda yıllar sonra 2030 yılında  aynı evin içine girip gelen faturaya birlikte 'oha' diyeceksiniz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
136
134
128
62
52
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

lan 13 üm 2021 ne :D

Hirahuriye Özkan

2024 kesin evlenirim hı okuyacam lan ben

Orhan Ulusoy

Sevgiline hazırladığın yılbaşı masasına göre senin evleneceğin sene 2024! Abi hiç evlenmeseydim :D