Görüş Bildir
Haberler
Serenay Aktaş Beşiktaş'ta

Serenay Aktaş Beşiktaş'ta

Enver K.
24.01.2015 - 16:08 Son Güncelleme: 24.01.2015 - 16:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da 3 sezon oynayan 21 yaşındaki Serenay Aktaş, 3.Lig’de yer alan Beşiktaş’a transfer oldu.

Televizyon dizilerinde rol olan, sinema filminde de başrol oynayan Serenay Aktaş, üç sezondur formasını giydiği Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde mücadele eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’dan, 3. Lig’deki Beşiktaş’a transfer oldu.

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da 3 sezon oynayan 21 yaşındaki Serenay Aktaş, 3.Lig’de yer alan Beşiktaş’a transfer oldu.

Forvette görev yapan Serenay oynadığı hazırlık maçları dahil 50 karşılaşmada 60 gol attı. Televizyon dizilerinde rol olan, sinema filminde de başrol oynayan Serenay’ın, bu sene bir adada geçen yaşam mücadelesini anlatan ’Survivor All Star’ adlı yarışmaile Bulgaristan’da çekilecek bir sinema filmi için kamera karşısına geçeceği belirtildi. Öte yandan Serenay Aktaş, daha önce Galatasaray taraftarı olduğunu söylemişti.

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Türk, yıldız oyuncunun bu sezon İstanbul’da forma giyeceğini belirtti. Takıma katkısından dolayı Serenay’a teşekkür eden Türk, yıldız oyuncuya yeni takımında başarı diledi.

'DAMARLARIMDA SARI-KIRMIZININ DOLAŞTIĞINI BİLMEYEN YOKTUR'

Öte yandan güzel oyuncu, transferi sonrasında Galatasaraylı olduğunu vurgularken, '3 büyüklerden tek bayan futbol takımına sahip olan Beşiktaş'ı tercih ettim.Damarlarımda sarı-kırmızının dolaştığını bilmeyen yoktur, Galatasaray'ın yeri bende ayrıdır, lütfen karıştırmayınız. Ben futbol tutkunu bir insanım. Üzerime giydiğim her formanın sahada sonuna kadar hakkını vermek isterim. Beşiktaş için de yüreğimle mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın' ifadelerini kullandı.

Sampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/seren...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın