Görüş Bildir
Haberler
Senin Kafanın İçinde Hangi Çizgi Film Oynuyor?

Senin Kafanın İçinde Hangi Çizgi Film Oynuyor?

Penny
16.03.2024 - 10:31

Dönem dönem hepimizin kafasında dışarda gözükenden çok daha farklı bir dünya oluyor. Peki senin kafanın içindeki dünya hangi çizgi filme daha çok benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Peki yaşın?

3. Keyifsiz zamanlarında kafanı boşaltmak için genelde ne yaparsın?

3. Keyifsiz zamanlarında kafanı boşaltmak için genelde ne yaparsın?

4. Herkesin hep o yaşta kalmak istediği bir yaşı vardır. Peki sen bu yaşını hangi yıllarda geçirmek isterdin?

4. Herkesin hep o yaşta kalmak istediği bir yaşı vardır. Peki sen bu yaşını hangi yıllarda geçirmek isterdin?

5. Şu an uzun bir yolculuğa çıkacak olsan keyifli bir yolculuk için hangi ulaşım aracını tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Heidi!

Heidi!

6. Yetişkinler için olan bu çizgi filmlerden en sevdiğini seçebilir misin? Hiçbirini izlemediysen en dikkatini çekeni seçebilirsin.

7. Şu aralar seni en çok hangisi zorluyor diye sorsak?

7. Şu aralar seni en çok hangisi zorluyor diye sorsak?

8. 90'lı yıllardan bir nesne seçer misin?

9. Hayatın boyunca sana eşlik edecek bir hayvanın olsa, hangisi olsun istersin?

10. Son olarak, bugün hala çizgi film izliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Heidi!

Heidi!

Verdiğin cevaplara göre senin kafanın içinde Heidi oynuyor. Hayal dünyan Heidi'nin masalsı ve renkli çizgi film evrenine benziyor. Heidi'nin Alp Dağları'nda geçen hikayesi gibi, senin kafanın içinde de bir o kadar neşeli, pozitif ve enerji dolu bir atmosfer hüküm sürüyor. Bu çizgi filmde olduğu gibi, senin düşüncelerinde de saf ve temiz duygular, masumiyet ve sevgi dolu bir hava var.

Bu, seninle sohbet etmeyi son derece keyifli ve eğlenceli bir hale getiriyor. Heidi'nin çizgi film dünyasında olduğu gibi, senin düşünce dünyan da bir o kadar renkli, canlı ve hayal gücüyle dolu. Böyle bir düşünce yapısı, seninle geçirdiğimiz her anı bir maceraya dönüştürüyor.

İnsanlar seninle konuşurken dinlendiğini hissediyor. Sadece sesinle bile huzur verebiliyorsun. Çocukken çizgi film izlemenin verdiği hisse benzer bir his yaşatıyorsun. Peki senin en sevdiğin çizgi film hangisiydi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Scooby Doo!

Scooby Doo!

Verdiğin cevaplara göre senin kafanın içinde dönen çizgi film kesinlike Scooby Doo. Senin genel olarak eğlenceli, sakin bir hayatın var ama ne zaman bu sakinlik uzun sürse mutlaka ters giden, seni zora sokan bir olayla karşılaşıyorsun. Bu duruma sen de fazlasıyla alışmışsın. Çok uzun süre başına bir olay gelmediğinde, adeta bir gizemli olayın kapıda olduğunu hissediyorsun. 

Bu durumlar genellikle seni biraz zora soksa da, Scooby Doo ve ekibi gibi, sen de bu durumların üstesinden gelmeyi başarıyorsun. Çünkü harika dostlukların ve her zaman yanında olan bir ailen var. Bu sayede kendini her zaman güvende hissediyor, aynı zamanda kendine de güveniyorsun.

Hayatın içiş ve çıkışlarının normal olduğunun farkındasın ve bunun tadını sonuna kadar çıkarıyorsun. Peki senin en sevdiğin çizgi film hangisiydi Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Ay Savaşçısı!

Ay Savaşçısı!

Verdiğin cevaplara göre senin kafanın içinde Ay Savaşçısı çizgi filmi oynuyor. Görüşlerin, düşüncelerin ve hayatın, bu çizgi filmdeki gibi, sıradan bir insanın güçlü bir savaşçıya dönüşme hikayesi gibi. Hayatının her anı bir mücadele ve çaba ile geçmiş. Her daim gücünü toplarlaman ve kendini yeni bir güne hazırlaman gerekiyor. 

Her bir gün, yeni bir bölüm gibi, yeni bir macera ile dolu. Sıradan bir insanın, günlük yaşamın zorluklarına karşı nasıl bir savaşçıya dönüştüğünün en iyi örneğisin. Her gün, her saat, her dakika, hatta her saniye senin için hiç beklenmedik bir deneyime dönüşebiliyor

Hayatın, Ay Savaşçısı çizgi filmi gibi, bir savaş alanı ve sen bu savaşın en güçlü savaşçısısın. Tüm bu zorlukların yanında hayatın tadını çıkarmayı da çok iyi biliyorsun. Her anından ayrı bir keyif alıyor, her saniyeni büyük bir deneyime dönüştürebiliyorsun. Peki senin çocukken en sevdiğin çizgi film hangisiydi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Şirinler!

Şirinler!

Verdiğin cevaplara göre senin kafanın içi Şirinler çizgi filmi gibi. Zihnin Şirinler çizgi filmi gibi renkli ve eğlenceli. Bir çocukluk klasiği olan bu çizgi film, belki de senin iç dünyanı en iyi şekilde tanımlıyor. Şirinler, birbirinden farklı karakterlere sahip minik mavi yaratıklarla dolu bir dünya. Kimi zaman Şirine'nin neşesi, kimi zaman Gözlüklü Şirin'in bilgeliği, kimi zaman da Tembel Şirin'in rahatlığı senin düşüncelerini şekillendiriyor.

Öyle ki, insanlar seninle konuşurken kendini Şirinler Köyü'nde, o masalsı atmosferin içinde hissediyor. Kafanın içi renkli olduğu kadar bir o kadar da karmaşık. Bazen birbirinden farklı bir sürü düşüncenin içinde kayboluyorsun. Hatta sadece düşünerek bile yorulabiliyorsun. 

Kısacası, sen tek başına dev bir 'Şirinler Köyü'sün. Renkli, eğlenceli ve her daim sürprizlerle dolu bir hayatın var. Çevrendekiler de sürprizlerle dolu dünyada, seninle birlikte yeni maceralara atılmaktan keyif alıyor. Peki senin çocukken en sevdiğin çizgi film hangisiydi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Bu testler de ilginizi çekebilir;

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
92
27
21
8
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emel

Heidi! Olur bu da hepsini severim ama favorim Şirinler 🥰

Ruzgar Yildirim

Vala benim kafamın içi şirinler aga😅😂😂

ömer

Scooby Doo! Shaggy adamım keyifçidir 🤤🤤😅😅