Görüş Bildir
Haberler
Şener Özbayraklı: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Şener Özbayraklı: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Enver K.
08.08.2015 - 12:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hikayesi Artvin’e dayanan futbolcunun yeni adresi Fenerbahçe oldu. Mahalle takımları, okul takımları, özel turnuvalar derken tırnaklarıyla kazıya kazıya Fenerbahçe’ye geldiği belirtildi.

Fenerbahçe gazetesinin Şener Özbayraklı ile yaptığı röportaj:

Futbola nasıl başladın?

“Yeni nesile kıyasla bizim dönemizde futbola daha çok eğilim vardı. Yani mahalle bazında söylüyorum. Geç saatlere kadar dışarıda top oynardık. Daha sonra okul takımına girdim. Okul takımlarındaki turnuvalardan sonra Trabzon’a gittim. Ve böylece profesyonel oldum. Sonra Ankara’ya geçtim. 5 yıl orada oynadım. Ardından Bursaspor’a transfer oldum ve şimdi de Fenerbahçe’ye geldim.”

Fenerbahçe’ye gelmeden önce Fenerbahçe ile ilgili gözlem ve düşüncelerin nelerdi?

“Herkesin bir hedefi vardır. Benim de bazı hedeflerim vardı. Bunlardan biri de büyük bir takıma transfer olmaktı. O da Fenerbahçe oldu. Buraya gelmeden önce Fenerbahçe'nin büyük olduğunu biliyordum. Geldikten sonra bunu daha iyi anladım. Camianın içerideki yapısını kulübe girince daha iyi anladım.”

“Fenerbahçe’de başarılar kazanmaya geldim”

Fenerbahçe’de her sene olduğu gibi hedef mutlak şampiyonluktur. Bu sezonda yapılan transferlerle şampiyonluğun en büyük adayı konumundayız. Kısaca takımı değerlendirir misin?

“Doğal olarak hedef şampiyonluk. Bunu bizim söylememize gerek yok. Ama bu sene çok farklı olacak. 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Ona göre de transferler yapıldı. Çok önemli isimler alındı. Ben de Fenerbahçe’de başarılar kazanmaya geldim. Yeniden Fenerbahçe’nin büyüklüğü konusuna gelirsek yapılan transferlerle bile ne kadar büyük bir takım olduğunu tüm dünya gördü. Hedef tüm kupalarda Şampiyonluk.Avrupa’da da çok iyi yerlere gelmek istiyoruz...”

“Forma rekabetinde kazanan her zaman Fenerbahçe olacaktır”

Oldukça geniş bir kadromuz var. Senin mevkiinde de oynayabilecek diğer arkadaşların var. Forma rekabeti için neler söylemek istersin?

“Rekabet sadece benim oynadığım pozisyonda değil her pozisyonda var. Gökhan ağabeyin burada bir geçmişi var. Bende çok çalışıyorum. Forma rekabetinden kazanan her zaman Fenerbahçe olacaktır. Kadromuz oldukça derin 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için herkese şans gelecektir. Önemli olan bu şansı iyi kullanmak.”

“Topuk Yaylası Tesislerimizde herşey harikaydı”

Hazırlık dönemini Topuk Yaylası’nda geçirdiniz. TopukYaylası ve diğer Tesislerimiz için neler söylemek istersin?

“Bu sene Topuk Yaylası’nda ilk kampımı geçirdim. Böyle tesis daha önce hiç görmemiştim. Herşey harikaydı. Türkiye’de hiçbir takımın böyle tesisi yok dünyada da sayılı olduğunu düşünüyorum. Can Bartu tesislerimizde çalışmak için çok güzel. Futbolcunun başarılı olması için burada her şey var.”

“Fernandao kendini kanıtlamış bir futbolcu”

Geçen sezon Bursaspor’dan takım arkadaşın olan Fernandao’da Fenerbahçe’ye transfer oldu. Bursaspor’da ikiniz birçok gole imza attınız. Bu ikili Fenerbahçe’ye neler kazandırabilir?

“Yaklaşık 1,5 sezon beraber oynadık. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Sadece ikimiz değil takım halinde uyumlu olmalıyız. Fernandao kendini kanıtlamış bir futbolcu. Bizimde takıma katkımız olacak. Sonuçta kazanan Fenerbahçe olacak.”

“Taraftarımızı bu sezon yanımızda görmek istiyoruz”

Son olarak Fenerbahçe taraftarına bir mesajın var mı?

“Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gelen transferler yeni farkına varıyor. Biz Türkiye’de oynadığımız için taraftarımızın büyüklüğünü bilerek geldik. İnşallah bu sene stadımız eskisi gibi her maç dolarak bize desteklerini verirler. Bu sezon 3 kulvarda gideceğimiz için onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın