Görüş Bildir
Haberler
Sen Nasıl Bir Kadınsın?

Sen Nasıl Bir Kadınsın?

Eğlenceli, ışıl ışıl, zarif ve benzersiz bir kadın olduğuna eminiz! Fakat biz ruhunun derinlerinde gerçek seni yansıtan dönemi merak ediyoruz. Tarzına, kişiliğine ve enerjine göre geçmişten günümüze hangi dönemin kadını olduğunu tahmin ediyoruz. Peki sen nasıl bir kadınsın? 

Hadi öğrenelim...

1. İlk olarak yaşını öğrenmek isteriz. Kaç yaşındasın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Şimdi hızlı bir başlangıç yapalım. Harika bir güne başladın, fakat ... keyfini kaçırdı. Bu ne olabilir?

3. Peki enerjini yerine getirecek içecek bunlardan hangisi? Seç birini.

4. Yıldızlara bakmak sana ne hissettiriyor?

5. Biraz da aşktan söz edelim. Sevgilinle tam şu anda olmak istediğin her bunlardan hangisi?

6. Şimdi aşağıdaki görsele iyice bak! Sence bu kadın ne yapıyor?

6. Şimdi aşağıdaki görsele iyice bak! Sence bu kadın ne yapıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Şık olmak istediğinde ihtiyacın olan rengi de merak ediyoruz. Bu geceye özel bir elbise diktireceksin. Ne renk olacak?

8. Son olarak en iyi kişilik analisti astrolojiye danışalım! Burcun ne?

20'ler Kadınısın!

20'ler Kadınısın!

Zarafetiyle göz kamaştıran 20'ler kadınısın!

20'lerin zarafetini ve şıklığını yansıtan bir kadınsın. Her zaman partiye hazır, ışıl ışıl parlayan bir yıldız gibisin. Senin ruhunda, güneşin parlaklığını aratmayacak bir eğlence ve yaşama sevinci var.

Dans etmek, eğlenmek ve hayatı dolu dolu yaşamak senin için bir yaşam tarzı. Şık bir kulüpte, jazz müziğinin ritmine kendini kaptırıp dans etmek, geceyi gündüze çevirmek senin için bir tutku. Bu tutkuyu besleyen, dur durak bilmeyen bir enerjin var. Enerjin, herkesi etkileyen, herkesi seninle birlikte dans etmeye, eğlenmeye davet eden bir çekim gücüne sahip.

İncecik topuklu ayakkabıların, inci kolyelerin, dikkat çekici aksesuarların ve göz alıcı elbiselerinle adeta bir başyapıt gibisin. Her detayda, her aksesuarda, her kıyafette 20'lerin o eşsiz zarafetini ve şıklığını yansıtıyorsun.

Zarafetin ve şıklığın daima ön planda. Akıllı, eğlenceli ve hayat dolu bir kadınsın. Herkesin hayranlıkla baktığı, ilham aldığı bir ikonsun. Sen, 20'lerin zarafetini, şıklığını ve eğlencesini günümüze taşıyan bir yıldızsın.

Victoria Devri Kadınısın!

Victoria Devri Kadınısın!

Şıklığıyla göz kamaştıran Victoria Devri kadınısın! 

Göz alıcı şıklığın, benzersiz tarzın ve nefes kesen güzelliğinle herkesi büyüleyen, gerçek bir soylusun... Kabarık eteklerin, tarlatanların, zarif şapkaların, canlı renklerdeki aksesuarların ve elindeki yelpazen ile adeta bir moda ikonusun.

Şık olmak için yapamayacağın şey yok, değil mi? Bu senin için sadece bir seçenek değil, bir yaşam tarzı. Tüm bakışları üzerine çeken benzersiz tarzın, eşsiz kişiliğini ve güçlü duruşunu yansıtıyor. Öyle ki sen neredeyse tüm moda akımlarının öncüsüsün! 

Şıklık, senin için bir tutku, bir sanat ve bir yaşam biçimi. Her zaman kusursuz görünmek için çaba sarf ediyor ve bu konuda sınır tanımıyorsun. Bu yüzden seni gören herkes, senin bu eşsiz tarzına ve zarifliğine hayran kalıyor. Fikirlerin ve duruşunla birlikte yalnızca moda dünyasının göz alıcı yıldızı değil, pek çok kişiye ilham veren bir ikon haline geliyorsun.

Savaşçı Türk Kadınısın!

Savaşçı Türk Kadınısın!

Görkemli duruşun ve zekanla savaşçı Türk kadınısın! 

Heyecan verici bir duruşa sahipsin! Zekanla herkesi büyüleyen ve savaşçı ruhunla hiçbir zaman kaybetmeyen bir kadınsın. Mücadeleci ruhun, hırsın ve yeteneklerinle, hayatın her alanında başarısız olma ihtimalini sıfıra indiriyorsun. Her zaman hedefine odaklı, tuttuğunu koparan, cesur ve alımlısın!

Savaş meydanında bile, güzelliğinle etrafındakileri büyüleyen, zekanın ışığıyla herkesi kendine hayran bırakan bir kadınsın. Zekan, adeta gözlerinde parlayan bir ışık gibi herkesi kendine çekiyor...

Senin zarafetine, naifliğine ve aynı zamanda dünyaya korku salan güçlü duruşuna hayran olmamak elde değil. Her hareketin, her kelimen, her bakışınla etrafındaki herkesi büyülüyorsun. Sen, sadece bir kadın değil, aynı zamanda bir savaşçısın. İçindeki bu savaşçı ruhu hiçbir zaman kaybetme.

Hippisin: Renklerin Kadınısın!

Hippisin: Renklerin Kadınısın!

Sen tam bir hippisin... Renklerin ve isyanların kadınısın! 

Renklerin ve asi duruşunla, hepimizin içindeki isyanı dışa vuruyorsun. Giyim tarzın, kişiliğinin aynası gibi; renkli, asi ve benzersiz. Durduğu yerde duramayan, enerjisi tükenmeyen bir kadınsın. Dönemin gri tonlarına ve düzensizliklerine karşı renklerinle baş kaldırıyorsun, adeta bir renk devrimcisisin.

Mücadelen bile huzur verici ve akılcı. İnsanlar seninle birlikte hayatı ve dünyayı yeniden keşfediyor, adeta yeniden doğmuş gibi hissediyor. Bakış açın o kadar farklı ve çekici ki, ona hayran olmamak elde değil. Eğlencesi bol, enerjisi yüksek bir yaşam tarzın var. Seninle geçirilen her an, hayatın tüm renklerini keşfetmek gibi.

Herkes seninle olmak, seninle yaşamak ister. Çünkü sen, hayatın renklerini ve isyanını bir arada yaşatan, özgürlüğün ve eğlencenin simgesi olan bir kadınsın.  Sen, özgürlüğün ve eğlencenin simgesi haline gelmiş bir kadınsın.

2000'lerin Modern Kadınısın!

2000'lerin Modern Kadınısın!

Sen tam da bu çağın kadınısın! 

Bir yandan uyumlu ve sakin, diğer yandan isyankar ve dik başlı... Bu ikilemin içinde senin baş döndürücü tarzın ve karizman var. Teknolojiye ayak uyduran, hızla gelişen dünyayı yakından takip eden, adeta bir modacı gibi trendleri belirleyen bir duruşun var.

Toplumun her alanında aktif olan, bilinçli ve zeki bir kadın olarak öne çıkıyorsun. İster evde, ister işte, ister eğlence mekanlarında olsun, her yerde kendini gösteriyor ve her durumu başarıyla idare edebiliyorsun. Planlı bir hayatın içinde, birçok şeyi aynı anda yönetebilecek bir güce sahipsin.

Bir yandan çocuklarınla ilgilenirken, diğer yandan iş hayatındaki sorumluluklarına devam ediyorsun. Bir yandan dostlarınla eğlenirken, diğer yandan geleceğe yönelik planlar yapıyorsun. Bu karmaşanın içinde bile her şeyi dikkatle yönetebiliyor, şıklığından ödün vermiyorsun.

Hem uyumlu hem uyumsuz, hem sakin hem isyankar...

Bu Testler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
36
10
6
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceyda Çetin

Victoria devri kadınısın 🤔

Beter Böcek

Görkemli duruşun ve zekanla savaşçı Türk kadınısın! Heyecan verici bir duruşa sahipsin! Zekanla herkesi büyüleyen ve savaşçı ruhunla hiçbir zaman kaybetmey... Devamını Gör

Zuhal Kara

Zarafetiyle göz kamaştıran 20'ler kadınısın!