Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Kebaba Benziyorsun?

etiket Sen Hangi Kebaba Benziyorsun?

Kebabı kim sevmez? Şükürler olsun ki mutfağımız açısından çok şanslıyız. Hepsi birbirinden değişik muhteşem kebaplarımız var. İnsanların da böyle olduğunu biliyor muydun? Duy da inanma işte! Senin bile benzediğin bir kebap var.

Hadi gel bakalım, senden ne çıkacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım. Kendini bunlardan hangisiyle tanımlarsın?

2. Peki senin için eğlence tam olarak ne demek?

3. Her insanın olmazsa olmazları vardır. Bunlardan hangisi senin hayatında olması gerekenlerden?

4. Bir İbrahim Tatlıses şarkısı seç desek, bunlardan hangisini seçerdin?

5. İnşallah karşılaşmazsın ama aşağıdakilerden hangisi seni delirtmek için yeterli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, bunlardan sadece bir tanesini seçmen gerekse hangisini hiç düşünmeden alırdın?

Sen tam bir Ali Naziksin!

Sen tam bir Ali Naziksin!

Kebapların en kibarı, arka planda kalmış gibi görünen ama aslında assolist olan Ali Nazik sensin! Sende bir kaç farklı kişilik bulmak mümkün. Hem eğlencelisin hem de disiplinli. Senin en önemli olayın, herkesin sağlayamadığı dengeyi sağlayabilmen. Ayrıca başkalarının hayatına saygı senin için çok önemli. Rispek!

Sen gerçek bir Adana Kebapsın!

Sen gerçek bir Adana Kebapsın!

Şunu açık ne net olarak söyleyebiliriz ki sen gönüllerin sultanı Adana Kebapsın, hayırlı olsun. En belirgin özelliğin de işte bu Adana gibi net olman. Sende gri yok; ya siyah var ya da beyaz. O yüzden kararsızlıktan nefret ettiğini söylesek herhalde yanılmayız. Kaypaklığa tahammülün yok kanka, özet olarak bunu diyebiliriz.

Sen işte bu Beytisin!

Sen işte bu Beytisin!

İnsanın mutlu olduğu anlarda kendini ödüllendirdiği kebapların başında gelir Beyti. Beyti bir sevda, beyti bir aşktır. Sende de en az beyti kadar değişkenlikten çıkan muhteşemlik var. Kesinlikle sabit fikirli değilsin hatta yaratıcı olduğunu bile söylemek mümkün. Rolün ne olursa olsun herkesin hayatında istediği bir tip var sende.

Sen Karışık Kebapsın!

Sen Karışık Kebapsın!

Kararsızların acil yardım çantası, doyulmaz güzelliklerin birleşimi Karışık Kebap çıktın. Bunun en önemli sonucu senin kararsız bir birey olman. Çoğu zaman seninle birlikte olan insanların tek sıkıntısı bu. Ancak renkli bir kişiliğe sahip olduğun için genellikle ortamların aranan ismi de sen oluyorsun. Kafana göre yaşadığın için sana güvenip iş yapılmaz ama güzel de eğlenilir :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
485
250
193
63
33
24
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Xoxo

Bir şey dicem. O Adana kebabı resmini kaldırın bence çünkü adana öyle yenmez. Bol yeşillikli, acılı, biber turşulu, köz biber-domatesli olur.

Xoxo

Sen gerçek bir Adana Kebapsın! E herhalde öyle olacağım. Yarı Adanalı bir kebap tutkunu olarak doğru tahmininizden dolayı sizi tebrik ediyorum :D

Xoxo

Adananın yanında bulgur pilavı, patates kızartması ve sigara böreği mi? Ciddi misiniz yoksa dalga mı geçiyorsunuz?