Görüş Bildir
Haberler
Sarıgül'ün B Planı

Sarıgül'ün B Planı

Onedio Medya
20.02.2014 - 08:27 Son Güncelleme: 20.02.2014 - 09:41

Sarıgül'ün B Planı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, CHP’nin İBB Başkan adayı Mustafa Sarıgül, “B Planı”nı devreye soktu. Seçilmeme ihtimaline karşı oğlu Emir’i Şişli Belediye Meclis Üyesi listesine 4’üncü sıradan koydu. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim kampanyasını sürdürürken bir yandan da planlarını devreye sokmaya başladı. Önemli ilçelere kendisine yakın adamları belediye başkan adayı yapan Sarıgül, Şişli Belediyesi'ni de elinde tutmak için ilk adımını attı.

BÜYÜKŞEHİR'E DE 'ÜYE' AKŞAM'ın 11 Kasım 2013'te gündeme getirdiği proje, önceki akşam meclis üyesi adayları listesi açıklanınca ortaya çıktı. Sarıgül oğlu Emir Sarıgül'ü Şişli'den 4. sıra meclis üyesi adayı yaptı. Emir seçilirse hem Şişli'nin hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi adayı olabilecek.

EMİR BAŞKAN OLACAK Sarıgül'ün seçilememesi ihtimali üzerine yaptığı iddia edilen plana göre; Şişli'ye CHP'li belediye başkanı seçilirse 1 yıl sonra görevinden istifa ettirilecek. Ardından oğul Sarıgül, başkanlık koltuğuna oturtulacak. Bu sayede Sarıgül, Şişli'yi elden bırakmamış olacak.

İLK 5 SARIGÜL'E AİT Sarıgül ayrıca danışmanlarına da ilk sıra kıyağı yaptı. Beşiktaş'a belediye başkanı yapmak için uğraştığı danışmanı Tonguç Çoban aday olamayınca Şişli'den meclis üyesi adayı olarak ilk sıraya konuldu. Sarıgül, tüm ilçelerde ilk 5'e kendi adamlarını yerleştirdi.

SARIGÜL'DEN CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET Sarıgül'den Cumhurbaşkanı'na hakaret: MUSTAFA Sarıgül, dün twitter hesabından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hakaret eden bir mesaj paylaştı. Tweet'ine 'Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı' notunu koyarak boş koltuk FOTOĞRAFI paylaşan Sarıgül'e takipçileri de eşlik etti. Sarıgül'ün takipçileri Cumhurbaşkanı'na hakaretlerde bulundu.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0