Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S5'in İlk Ön Sipariş Fiyatları El Yakıyor

Samsung Galaxy S5'in İlk Ön Sipariş Fiyatları El Yakıyor

Caner
28.02.2014 - 19:13

Samsung Galaxy S5'İn İlk Ön Sipariş Fiyatları El Yakıyor!

Kuşkusuz Mobil Dünya Kongresi’nde en çok beklenen akıllı telefon Galaxy S5 oldu. Koreli üreticinin geçen yılın amiral gemisi Galaxy S4’e nazaran daha iddialı bir model ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyordu.

Ancak Smasung, 16 megapiksel kamera, parmak izi okuyucu, kalp hızı ölçer ve tasarım dışında çok fazla bir yenilik sunmadı. Peki şirket Galaxy S5’i hangi fiyat aralığı ile pazara sunacak. Avrupa pazarlarına gelen bazı ilginç bilgiler, cihazın resmi fiyatı hakkında fikirler veriyor.

Örneğin İngiltere’de Clove UK tarafından ön siparişe sunulan 16 GB’lık Galaxy S5, 599 Pound, yani yaklaşık 2175.00 TL gibi bir fiyat ile satışa sunuldu.

İspanya’da ise Amazon tarafından ön siparişe sunulan Galaxy S5’in fiyatı ise diğerinden geri kalmıyor. Cihaz, 730 Euro yani yaklaşık 2190 TL gibi bir fiyat etiketi ile Amazon listelerinde yer aldı. Bildiğiniz gibi akıllı telefonlar yurt dışına göre Türkiye’de oldukça yüksek fiyat etiketine sahip oluyor.

Aslında Samsung’un Galaxy S5’i geçen yılın amiral gemisi Galaxy S4’e göre daha uygun fiyat ile satışa sunacağı söyleniyordu. Fakat giriş fiyatı Galaxy S4’ten daha yüksek oldu. Görünen o ki Galaxy S5 almak o kadar da kolay olmayacak. Üstelik kredi kartına taksit seçeneği de ortadan kalkmışken.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/sam...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0