Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Odaklı Akıllı Saat: Withings Activité

Sağlık Odaklı Akıllı Saat: Withings Activité

ATKN
11.11.2014 - 14:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık odağında farkı donanım ürünleri üreten Fransız markası Withings , sürekli olarak genişlettiği serisine bir de akıllı saati eklemiş durumda. Ön sipariş toplamaya başlayan akıllı saat Withings Activité, oldukça şık bir görünüme sahip ve İsviçre yapımı bir saat.

Dış görünüş itibari ile hiçbir “akıllı saat” görünümü bulunmamasına rağmen, bu akıllı saat telefonunuzdaki mobil uygulamayla konuşuyor ve size adımölçer gibi sağlıklıka ilgili bir takım veriler sunuyor. Bunun yanı sıra uyku düzeninizi takip etmenizi de sağlayan özellikleri bulunmakta.

İsviçre’de üretilen saatler, saat konusunda uzman olan İsviçre’ye özel hammedelerin işlenmesiyle ortaya çıkıyor. Withings Activité’in fiyatı, piyasadaki normal akıllı saatlere göre biraz daha yüksek. Şu anda ön sipariş aşamasında 450$ ‘lık fiyatı ile alıcılar karşısında bulunan Withings Activité, Apple Watch’un 350 dolar olacağı, Android akıllı saatlerin ortalama fiyatının ise 250 dolar civarında olduğu piyasa koşullarında bir hayli zorlanabilir. Ancak saatin daha çok gerçek bir saat gibi gözükmesi ve Withings markasının takipçileri için tercih edilebilirliğini yükseltecek detaylardan olduğunu belirtebiliriz.

50 metreye kadar su geçirmez olan Activité, klasik olarak adım/kalori sayma gibi işlevlerinin yanı sıra, yılın sonunda gelecek bir firmware güncellemesiyle ile yüzme esnasındaki sayımları da yapacak. Bu detay da ürünü pek çok akıllı saatten ayıran bir detay olacak ve belki de yüzücüler tarafından tercih edilebilir kılabilir.

Withings Activité’in tanıtım videosunu hemen aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/11/10/saglik...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın