Görüş Bildir
Haberler
RUS KADINI İLE MÜNASEBETLERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

RUS KADINI İLE MÜNASEBETLERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Can Erkan
04.09.2016 - 19:43

1. RUSLARI TANIYALIM.

  Ruslar, 1991 yılında kapılarını dünyaya açsalar da, halk olarak hala gezegenin geri kalan kısmından farklı yaşayan, nevi şahsına münasır bir millettir. İlk adım olarak tanışma esnasında medeni ülkelerin görgü kuralı olarak tokalaşmaya çalıştığınızda yüzünüze garip garip bakabilirler. Rusya her ne kadar özgür cinselliğin yaşandığı bir ülke olsa da kadın ile erkeğin çok kesin çizgilerle ayrıldığı köşeli bir coğrafyadır. Kadın-Erkek tıpkı Şeriat ülkelerindeki gibi tokalaşmazlar. Tanışırlarken öpüşmezler. Öpmeye kalkarsanız sapık muamelesi görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. KAPİTALİST RESTORASYONA AYAK UYDURUN.

2. KAPİTALİST RESTORASYONA AYAK UYDURUN.

  Anladık sol entelektüelsiniz, kızı da bilginizle etkilemek istiyorsunuz. Fakat bugüne kadar Lenin'in ve Bolşevik Parti'nin ekmeğini yiyip kayıtlara geçen bir vaka yoktur. O konulara hiç girmeyin. Yeni nesil Rusların gözünde sosyalizm çağdışı, demode bir fikir akımıdır. Ve unutmayın ki bugün Rusya'daki komünist kadınların yaş ortalaması 56'dır.

3- CENTİLMENLİĞİ ELDEN BIRAKMAYIN.

   Rus kadını klasik dönem kadınıdır. Kapıları onun için açmanızı, sandalyesini çekmenizi, belediye otobüsünden bile inse elini uzatıp indirmenizi bekler. Avrupa'nın bitli backpacker karılarının vurdumduymazlığını Ruslardan beklemeyiniz, centilmen olunuz.

4- HESAPLARI ÖDEYİN.

   Oligarkın kızı ile bile takılsanız hesabı siz ödersiniz. Bir Rus kızı elini cebine attığı an(ki son ana kadar atmazlar) bu son buluşmanız olur.

5- SERT SEVİP SAHİPLENİN.

  Rus erkekleri kavgacıdır. Rus kadını bizim kadınlar gibi ottan boktan rahatsız olmazlar, aksine çevreye karşı flörtözdürler. Fakat rahatsızlık duydukları anda yanındaki erkekten karşı tarafın ağzını burnunu dağıtmasını beklerler. Şayet milyoner değilseniz ve korumalarınız yoksa bunu kendiniz yapmalısınız. Rus kadını her anlamda güçlü erkek sever.

6- AMAN DİKKAT!

   Sakın ola güney sahillerimizdeki otellerde bafilediğiniz evli kadınlarla olan ilişkinizi Rusya'ya taşımayın.Rusya'da gayrı meşru para kazanan insan sayısı azımsanmayacak orandadır. Bu gayrı meşru kovalayan insanların da emniyette adamları vardır. Bu konuda yaşanmış acı örnekler var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7- ORGANİZE İŞLER.

  Rus kadını ile randevu organize etmek dünyanın en zor işidir. Siz Türk pratikliği ile tek bir sms ile nerede, ne zaman, neyin önünde gibi sorularla randevu ayarlamaya çalışırken o sadece son soruya cevap verip sizi çileden çıkaracaktır.

8- TEST ZAMANI.

   Niyetiniz ciddi ise ve kızın ailesi ile tanışacaksanız bir takım testlerden geçeceksinizdir. Genelde kayınpeder sizi karşısına oturtup geberene kadar içirir. Çabuk sarhoş oluyor musunuz, ayakta durabiliyor musunuz, kızına sahip çıkabilecek misiniz gözüyle görmek ister.

9- KONU KAPRİS İSE...

   Türk kızlarının çok kaprisli, Rus kızlarının ise erkeğine köle olduğu bir şehir efsanesinden ibarettir. Kapris ve histeri konusunda Türk kızlarını mumla ararsınız. ( Güzel oldukları için kaprisleri anlaşılabilir. Ya g*tü yere yakın Türk kızlarının kaprisini nasıl açıklayacağız?)

10- TAKINTILARI.

   Batıl inançları çok fazladır. Ayrıca sağlık konusunda obsesiftirler. Her Rus kadını çantasında küçük bir eczane ile dolaşır. O lanet ilaç poşetlerini olur olmaz durumlarda  açıp ilaçları patır patır yutmayı marifet sayarlar.

11- ŞEHİR EFSANELERİ.

  'Türk erkeklerine hasta oluyorlar' sözü taşrada yaşayıp son altı aydır seks yapacak ayık adam bulamamış Rus kızları için geçerlidir. Eğitimli ve büyük şehirlerde yaşayanlar için Türkler abazanın önde bayrak sallayanı  bir millettir. Türkler için 'tatilde verilip hızla uzaklaşılması gerektiği ' kanaatini paylaşırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12- MOSKOVA KIZLARINDAN UZAK DURUN.

    Moskova, bürokrasi, kara para, mafya ve gayrı meşrunun iç içe geçtiği bir 'Sin City'dir. Moskova insanının güç, kariyer, para için yemeyeceği bok yoktur. Dünyada en son güveneceğiniz insan Moskova kadınıdır. Olur ya Rusya'ya davet edilirseniz havaalanında ekilip ilk uçakla geri dönme ihtimaliniz yüksektir. St. Petersburg ise bunun aksine sıcak kanlı insanların yaşadığı bir kültür şehridir.

13- OLGUN YAŞLARDA DA GÜZELLER.

  'Gençken güzeller ama 30'dan sonra çöküyolar' Sovyetler ilk dağıldığında yapılan gözlemlere dayanan ve bugün hiçbir geçerliliği bulunmayan bir söylentidir. Beslenme alışkanlıklarının değişmesi ve kapitalizmin parıltılı life style'ının yayılması ile birlikte taş gibi 40'lık Ruslara ağzınızın suyu akarak bakarsınız.

14- TELEFON NUMARALARI ÇÖPE.

  Kemer ve Alanya'da götürdüğünüz Ruslardan topladığınız telefon numaralarını Moskova'ya indiğinizde çöpe atıp şehrin gece klüplerinde kendinize yeni bir sayfa açın. Neden diye soranlar madde 12'ye geri dönsünler.

15- İLK GECE KURALI

   İlk geceden vermemek Rus kadını için bir gelenektir. İkinci geceyi bekleyin. Yine olmuyorsa hatayı kendinizde arayın.

16- KODNOM..DÜNYAYA KONDOM...

   Çok bakımlı temiz kızlardır. Fakat Google'da ülkede kaç tane Hiv pozitif vakasi olduguna bir göz atarsanız neden kondom kullanmanız gerektiğini anlarsınız. 'Kondomdon zovk olmoyorom.' Peki canım siz daha iyi bilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın