Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo'nun Kariyeri Başlamadan Bitebilirdi

Ronaldo'nun Kariyeri Başlamadan Bitebilirdi

Fatih
16.01.2014 - 23:00

Cristiano Ronaldo'nun Kariyeri Başlamadan Bitebilirdi

Ronaldo'yu keşfeden isim olan Sporting Lizbon'un yetenek avcısı, Portekizli yıldızın küçükken büyük zorlukların üstesinden geldiğini belirtti.

Cristiano Ronaldo 'yu keşfeden isim olan Sporting Lizbon 'un genç yetenek avcısı Aurelio Pereira , Portekizli yıldızın neredeyse futbola erken yaşlarda veda etmek zorunda kalacağını dile getirdi.

Şu an Real Madrid forması giyen Ronaldo, 2013 senesinde 59 maçta 69 gol atarak mükemmel bir seneyi geride bırakıp 2. kez Ballon d'oR ödülünü almayı başardı.

Yıldız futbolcunun 12 yaşındayken Sporting'e geldiğini belirten Pereira, Goal'e yaptığı açıklamalarda, 'Ronaldo ilk başta çok zorlanmıştı. İlk başlarda sürekli ağlıyordu. Doğduğu yerden ve ailesinden ayrılarak hiç bilmediği ve daha kozmopolitan bir şehir olan Lizbon'a gelmesi elbette ki kolay değil. Ancak o bu kadar güçlü ve dirayetli olmasa, ben ondan vazgeçebilirdim ve belki de hiçbir zaman bugünlere gelemeyebilirdi. Zaten Ronaldo kadar güçlü karakteri olmayan herhangi bir futbolcu, çoktan kramponları asmıştı.' ifadelerini kullandı.

Ronaldo ile Ballon d'Or'dan sonra konuştuklarını dile getiren Pereira, 'Altın Top Ödülü'nü aldıktan sonra onu tebrik ettim. Ben de en az onun kadar heyecanlıydım. Onun için çok mutluyum. Zaten onun çapında bir yıldızın Ballon d'Or'u sadece 1 kez alması normal değildi. 2013'te bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. 69 gol attı ki bu rakam diğer iki finalistin attığı gol sayısından daha fazla. Dediğim gibi onun adına çok sevinçliyim.' şeklinde konuştu.

Özel Haber / Alberto Pereira

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/2556/edit...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0