Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo Futbola Dönmek İstiyor

Ronaldo Futbola Dönmek İstiyor

Batuhan
15.01.2015 - 13:45

2011'de futbolu bırakan 38 yaşındaki Brezilyalı golcü Ronaldo, form tutması halinde sahalara dönme ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Ronaldo, hissedarı olduğu Fort Lauderdale Strikers ile sahalara dönebilir. Takım, Kuzey Amerika Futbol Ligi'nde (ikinci lig) mücadele ediyor.

Ligin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ronaldo, futboldan uzak kalmanın kendisi için çok zor olduğunu söyledi.

Ronaldo, 'Ben futbol oynamayı çok seviyorum. Futbol benim hayatımın aşkı. Geçirdiğim sakatlıklar yüzünden vücudumda sürekli hissettiğim acılar, futbolu bırakmama neden olmuştu. Yeniden sahaya çıkabilmek için form tutmak gerekir. Deneyeceğim. Başarırsam hem takıma hem de lige yardımım dokunacaktır' diye konuştu.

Cruzeiro'dan sonra PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid ve Milan forması giyen ve kariyeri boyunca ciddi sakatlıklarla boğuşan Ronaldo, 2011'de Corinthians formasıyla emekli olmuştu.

Ronaldo, Brezilya formasıyla 1994 ve 2002'de dünya şampiyonluğu, 1998'de de dünya ikinciliği yaşadı.

İspanya'nın ve Real Madrid'in 37 yaşındaki eski golcüsü Raul, aynı ligde yer alan New York Cosmos takımına transfer olmuştu.

Kaynak: Reuters

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/ronaldo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0