Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid Her Zamanki Gibi!

Real Madrid Her Zamanki Gibi!

Fatih
09.03.2014 - 22:23

Real Madrid Her Zamanki Gibi!

Real Madrid, liderliğini perçinlemek istediği maçta Levante ile sahasında karşılaştı. Ancelotti'nin öğrencileri, net skorla puana yürüdü.

La Liga'da Real Madrid, sahasında kritik maçta Levante'yi konuk etti. Barcelona'nın kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen Real, sahadan galip ayrılmasını bildi.

REAL GOLLE BAŞLADI

Real Madrid karşılaşmaya çok etkili ve baskılı başlarken bunu gole çevirmesini de bildi.

6- dakikada Ronaldo çaprazdan şansını denedi. Çok sert giden topu kaleci Navas çelmeyi başardı.

11- dakikada Angel Di Maria'nın sol kanattan kullandığı kornere çok iyi yükselen Ronaldo, harika bir kafa vuruşu ile durumu 1-0 yaptı.

18- dakikada Levante beraberliğe çok yaklaştı. Kaleyi karşısında alan Andreas Ivanschitz'in şutunu kaleci kurtarmayı başardı.

27- dakikada Angel Di Maria kaleye uzak mesafeden şansını denedi ancak gol sesi çıkmadı.

37- dakikada Ronaldo rakip ceza alanına yakın bir bölgede topu aldı. Sürdükten sonra soldan bindiren Marcelo'yu gördü. Brezilyalı oyuncunun ortasını Levante savunması uzaklaştırmayı başardı.

İlk yarı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

REAL VİTES YÜKSELTTİ

Real Madrid, iyi oyununa ikinci yarıda da devam ederek farkı açmayı başardı.

49- dakikada Ronaldo topu sol kanattan getirip Marcelo'ya verdi. Ceza sahasına giren Marcelo, harika bir hareketle kendisine şut açısı yarattı. Topu sağ köşeye çaprazdan nişanladı ve güzel bir gol attı.

57- dakikada Levante ceza sahası önünde topu kontrol eden Benzema'nın sert şutunu kaleci Navas çelmeyi başardı.

Levante, 64. dakikada 10 kişi kaldı. Real Madrid atağında Ronaldo'yu indiren Navarro oyundan atıldı.

70- dakikada Real Madrid Dani Carvajal ile sağ kanattan gelmeye çalıştı ancak dikkatli olan Levante savunması buna izin vermedi.

72- dakikada Benzema kaleyi karşısına alıp güzel vurdu ancak top direkten oyun alanına geri geldi. 75. dakikada Sağ çarazdan atağa katılan Sergio Ramos'un sert şutunu son anda kaleci çeldi.

81- dakikada Marcelo kanattan gelip ceza sahasına indi, ortasına arka direkte Karabelas dokundu ancak topu kendi ağlarına yolladı.

Son bölüme üstün giren Real Madrid, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Bu sonucun ardından Real, puanını 67 yaparak liderliğini korudu.

Ancelotti Performans: 9/10 Takımı oynatması gerektiği gibi oynattı. Maksimum performansı aldı ve rahat bir galibiyete uzanmasını bildi...

Caparros Performans: 3/10 Real Madrid'e karşı etkisiz kaldı. Yetenekli ayaklarından da faydalanamadı ve sonuç kaçınılmaz oldu...

Di Maria etkisi Di Maria, bu maçtaki asistinden sonra 2014 yılında takımda en çok asist yapan isim (5) oldu. Rekor devam ediyor! Real Madrid, yenilmezlik serisini 29 maç yaptı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın