Görüş Bildir
Haberler
Pes 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Oyna | Demo | İndir | Trailer

Pes 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Oyna | Demo | İndir | Trailer

Philodoks Net
25.03.2014 - 19:30 Son Güncelleme: 25.03.2014 - 19:33

Pes 2014 | Pro Evolution Soccer 2014

PES 2014 olarak anılan, ancak eğer her harfi açtığımızda Pro Evolution Soccer 2014 olduğu görülen, futbol oyunu tutkunlarının merakla beklediği bu harika oyunu sizlere tanıtacağız. Öncelikle bu oyunu yayınlayan firmanın Konami olduğunu belirtelim. Konami Computer Entertainment Tokyo firmasının o çok beklenen PES serisi futbol oyunlarının sonuncusu da çok yakında bizlerle buluşuyor. Fox Engine tabanında düzenlenmiş olan PES 2014 neredeyse tüm platformlar için uyarlanmıştır. Konami 2014’ün yıldızı olacak PES 2014’ü oynayabileceğiniz ortamları PlayStation Vita, PlayStation 2, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Microsoft Windows, Nintendo 3DS, Wii, Wii U olarak sıralandırabiliriz. Hatta ve hatta pes 2014 jar dosyası olarakta üretilebilecek olan bu oyunu mobil cihazlarınızda da oynamanız mümkün olabilecek, ancak tabikide görüntü kalitesi ve sınırlandırmalardan kaçışınız olmayacak.

Pro evolution soccer 2014, aslında 2013-2014 sezonunu ele alacak olup, Philodox.Net olarak aldığımız bilgilere göre de piyasaya sürülecektir.

Her seferinde daha da güçlü grafik detayları ile gelen bu oyun serisi bizlere güç düzeyleri ve yetenekleri farklı olabilen oyuncuların birbirleri ile olan mücadelelerini de daha gerçekçi hale getirecektir. Bu nedenle artık çok büyük orantısız güç kullanılmasının da önüne geçilecektir. Yeni uyarlanan iyi hesaplamalarla entegre edilen fizik kuralları da, hızlı ve yavaş oyuncuların arasındaki mücadeleyi daha etkili kılacak.

Futbolcular sadece topa bağımlı hareketlerde bulunmayıp, top dışında da hareket edebileceklerdir. Örneğin, önceki versiyonlarında olduğu gibi topu beklemeyecekler, rakibin dengesini bozmaya yada başka tarafa çekmeye de imkan sağlanacak. Böylece gerçek standartlarda bir futbol maçı yaşama heyecanı gerçeğe dönüşecektir.

En enteresan özelliklerden bir tanesi de seyirci faktörü olacaktır. Seyirciler artık oyunun akışında interaktif bir rol alacaktır. İyi bir hareketle rakibinizi geçtiğinizde seyirci desteği o andan itibaren artacaktır. Saha avantajı da gözle görülür şekilde arttırılmıştır. Tüm bunlara ek olarak formasyon ayarları da eskisinden çok daha fazla sahadaki oyununuza etki edecektir. Pes 2014 oyununda takımızdaki yıldız kişiler diğer oyuncuları motive edebilecek ve güç kazanmalarını sağlayabilecekler.

Yazımızın başlarında herşeyin daha gerçekçi olacağından bahsetmiştik. Pes 2014 bizlere en önemli 3 eklenti özelliği de beraberinde getiriyor. Bunlardan birincisi Barycentre (kütle merkezi) olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik sayesinde fizik kuralları daha etkili olup, top kontrolüne etki edecek. Dolayısıyla bir oyuncunun vücut hareketleri ile topun seyrini değiştirebilmeniz de mümkün olacak. Böylelikle boş ve açık alanlar yaratabilecek ve daha akıllı ve zevkli karşılaşmalar ortaya çıkabilecek.

Çok daha doğal, çok daha gerçekçi , çok daha anlamlı geçiş animasyonları Pes 2014 ile bizlerle buluşacak. Siz futbolcuları kontrol ederken, oyun motoru da oyunun akışını kontrol ederek, oyunculara daha rahat ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak. Tabiki alışılagelmiş Pes 2012 ve Pes 2013’ten sonra biraz zorlanılacak olsa da, Pes 2014 devriminden sonra artık daha gerçekçi oyunlarla oynamanın keyfine varabileceksiniz.

Photo-Reality , yada fotoğraf gerçekçiliği teknolojisi ile artık futbolcular neredeyse 1’e 1 benzerleri sahaya sürülecektir. Artık animasyon azaltılıp, gerçekçiliğe doğru atılan büyük adımdan, oyuncuların ne diyecekleri ve yorumlarının nasıl olacağı da merak konusu.

İkinci bir özellik ise Pes 2014 oyununda temas ve fizik kuralları öne çıkıyor. Formaların hareketi, oyuncuların topsuz hareketleri, ışıklar, sünme, çekme ve buna benzer tüm görsel artık fizik kurallarına daha bağlı olacak ve gerçekçiliğiyle oyuncuların kalbine taht kurmaya çalışacak.

Son olarakta takım ayarları ile oyun alanları tamamen kontrolünüzde olacaktır. Bir oyuncuya birden çok görev yükleyerek, onu kilit oyuncu haline getirebileceğiniz gibi, bir sonraki hamlelerini de daha oyuna başlamadan ayarlayabileceksiniz. Savunma derinliği gibi ayarları da yaparak artık kendinizi hem iyi bir teknik direktör, hem de iyi bir futbolcu gibi hissedebileceksiniz. Tüm bunlara ek, UEFA, AFC, CONMEBOL gibi kurumlarla da anlaşmalar çoktan hazırlanmış olmasından ziyade, UEFA şampiyonlar ligi, UEFA avrupa ligi, Copa santander libertadores ve AFC şampiyonlar ligi yine PES 2014 içersinde bulunacaktır.

Kaynak: http://philodox.net/pes-2014-pro-evol...
İçeriğin Devamı Aşağıda

PES 2014′ün beklenen fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0