Görüş Bildir
Haberler
Peki Bundan Sonra Neler Olacak?

Peki Bundan Sonra Neler Olacak?

Fatih
10.03.2014 - 21:34

Peki Bundan Sonra Neler Olacak?

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma saha olayları dolayısıyla tatil edildi. Peki bundan sonra neler olacak? İşte cevapları.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma daha santra düdüğü çalar çalmaz durdu. Sahaya tılan konfetiler yüzünden duran maç Volkan Demirel'e atılan kapı tokmağı dolayısıyla çok erken karıştı. İlk 5 dakikası neredeyse hiç oynanmayan karşılaşma yine olaylarla devam etti. Volkan Demirel'e kaldırım taşı benzeri bir madde atan taraftarlar daha sonra da birçok kez saha içine yabancı maddeler attılar.

Sert cezalar gelecek

Emenike, Caner ve Volkan Demirel'e isabet eden yabancı maddelerin ardından Bülent Yıldırım yardımcılarını orta sahada topladı. Futbolcularla konuşan Bülent Yıldırım taraftarların da uyarılmasını istedi. Kaleci Onur Kıvrak'ın uyarısıyla bir süre sakinleşen Trabzonspor taraftarları 10 dakikalık uzatmaların sonuna gelindiğinde yine sahaya sis bombaları atmaya başladılar. Volkan Demirel'in formasının yanmasına sebep olan sis bombası sarı lacivertli futbolcuları da isyan ettirdi. Ardından Bülent Yıldırım ve ve yardımcıları soyunma odasına gitti. Fenerbahçeli futbolcular ve yedek kulübnesinin de soyunma odasına gitmesiyle birlikte Bülent Yıldırım maçı tatil etti. Talimatlara göre saha içi olaylar sebebiyle hakemlerin soyunma odasına gitmesi dönüşü olmayan bir yol.

Ceza yağacak

Bülent Yıldırım da tıpkı Beşiktaş-Galatasaray maçında Fırat Aydınus'un yaptığı gibi maça devam etmedi. Bundan sonra olacaklar ise çok net. Önce Türkiye Futbol Federasyonu toplanacak. Hakem, temsilci ve gözlemci raporlarına başvuracak. Maçın görüntüleri de yayıncı kuruluştan istenecek. Ardından ceza kısmına geçilecek. Maçın hükmen 3-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile tescil edilmesi bekleniyor. Ayrıca saha içi olaylar sebebiyle 3 küfürlü tezahüratlar sebebiyle de 1 maç ceza verilmesi bekleniyor.

Yani Trabzonspor, Fenerbahçe maçında hem 3-0 hükmen yenilmiş sayılacak hem de en az 4 maç sahası kapatılacak.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Resuloğlu

Türk Futbolu bitti tamamiyle, ne diyebiliriz ki...