Görüş Bildir
Haberler
PC Oyuncularının Tercihi Windows 7

PC Oyuncularının Tercihi Windows 7

04.01.2014 - 23:44 Son Güncelleme: 05.01.2014 - 00:06

Valve’nin dijital oyun satış platformu Steam, üyelerine ilişkin bazı teknik verileri takipçileriyle paylaştı. Steam tarafından paylaşılan verileri haberimizde bulabilirsiniz.

PC oyuncuları için son derece önemli bir yere sahip olan Steam, üyelerine ait bazı teknik verileri takipçileriyle paylaştı.

Steam'in paylaştığı verilere göre, oyun severlerin en çok tercih ettiği işletim sistemi % 63.35 ile Windows 7Microsoft'un köklü değişikliklerlekullanıcılara sunduğu Windows 8 ise, oyuncular arasında o kadar popüler olamamışa benziyor. Zira Steam üyeleri arasında Windows 8 işletim sistemine sahip olan oyuncuların oranı ise sadece %19,67.

Görünen o ki, Microsoft'un yaptığı köklü değişiklikler, özellikle oyuncular tarafından hala benimsenebilmiş değil.

Steam'in paylaştığı verilerden diğer bir dikkat çeken nokta ise Steam'iTürkçe olarak kullananların oranı. Bu oranın 0.71'de kalması bana göre pekte küçümsenecek bir pay değil.

Ayrıca oyuncuların %32'lik kısmının Steam'i 1920'ye 1080 çözünürlük bandında görüntüledikleri de diğer bir veri. Genel itibari ile Steam kullananPC oyuncularının sağlam bir bilgisayar donanımına sahip olduklarını söylemek mümkün.

Kaynak: http://shiftdelete.net/pc-oyuncularin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın