Görüş Bildir
Haberler
"Oğuzhan'ın Artık Son Senesi"

"Oğuzhan'ın Artık Son Senesi"

Batuhan
03.07.2014 - 12:00

"Oğuzhan'ın Artık Son Senesi"

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen Oğuzhan'ın genç futbolcu olarak son senesinin olduğunu ve bundan sonra takımın liderliği için kendinden daha fazla şeyler vermesi gerektiğini söyledi. Muhammed Demirci'nin üzerinde çok büyük bir baskı olduğunu belirten Özen, Lescott transferinin ailesi yüzünden gerçekleşmediğini dile getirdi.

Beşiktaşlı yöneticiler ve Sportif Direktör Önder Özen Almanya kampında iftar sonrası basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Sohbet toplantısına, Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları ve Sportif Direktör Önder Özen ile basın mensupları katıldı.

'ONUR KIVRAK ÖNÜMÜZDEKİ 10 YILIN KALECİSİ OLACAK'

Sportif Direktör Önder Özen Türkiye'deki kalecilerden Tolga'nın haricinde yetenek ve teknik olarak en önemli kalecinin Onur Kıvrak olduğunu ve Onur'un önümüzdeki 10 yılın kalecisi olacağını düşündüğünü söyledi.

'OĞUZHAN'IN GENÇ FUTBOLCU OLARAK SON SENESİ'

İnişli çıkışlı grafiği ile zaman zaman eleştirilen Oğuzhan'ın genç futbolcu sınıfında son senesi olduğunu dile getiren Özen, 'Bana göre Oğuzhan'ın genç futbolcu olarak son senesi. Artık daha olgun ve kendini daha çok veren bir Oğuzhan görmek istiyoruz. Ekstra yeteneklere ve üstün futbol zekasına sahip birisi ama, O hep mutlaka final pasları yapmak istiyor. Teknik heyet olarak biz kendisinden artık takım liderliğini yapmasını bekliyoruz. Biz onu geçen sezon biraz rahat bıraktık ama bu sene öyle olmayacak. Daha fazla sorumluluk alacak' diye konuştu.

'MUHAMMED'İN ÜZERİNDE ÇOK BÜYÜK BİR BASKI VAR'

Siyah-beyazlı camianın çok şey beklediği Muhammed Demirci'nin üzerinde çok büyük bir baskı olduğunu anlatan Özen, 'Muhammed 14 yaşından önce hormon tedavisi gördüğü için ergenlik gelişiminde bir takım sıkıntılar yaşıyor. Yetenek olarak antrenmanlarda çok sıra dışı işler yapıyor. Bilic'te ilk geldiği zaman onu gördüğünde hayran olmuş ve 'burada inanılmaz bir yetenek var' demişti. O'nun önündeki en büyük engel 1.sırada bizim oluşturduğumuz 2. sırada kendi kendine oluşturduğu baskı. 9 yaşından beri herkes O'ndan bir şey bekliyor. Hep Sergen'e Messi'ye Zidan'a benzetilmiş ve öyle olması beklenmiş. Üzerinde inanılmaz bir baskı var. Bu sene kiralık olarak göndereceğiz ama gittiği takım ve orada oynayacak olması çok önemli. Bu yüzden titiz davranıyoruz. O'nu gittiği takımda da sürekli takip edeceğiz oynamasını sağlamaya çalışacağız' dedi.

'LESCOTT'UN TRANSFERİ AİLESİ YÜZÜNDEN GERÇEKLEŞMEDİ'

Lescott'un çok uzun süren transfer hikayesinin gerçekleşmemesinin sebebi olarak ailesini gösteren Önder Özen 'Lescott ile biz çok çok önceden görüştük. Abisi geldi tesisleri ve İstanbul'u gezdi. Daha sonra kendisi ve eşi geldi İstanbul'u gezdi kiralık ev bile baktık. Ön sözleşmeye imza atarken fotoğrafı bile var. Ama eşi ve abisinin olumsuz tutumundan dolayı bu transfer geçekleşmedi. Daha sonra kendisi tekrar geldi görüşmek ve anlaşmak için ama bu sefer de biz kabul etmedik' şeklinde konuştu.

'SAMBADE VE BİLİÇ'E TEKLİFLER VARDI REDDETTİK'

Önder Özen ayrıca kaleci antrenörleri Jose Sambade'ye Marsilya'nın 500.000 Euro transfer teklifi yaptığını ve bir kaleci antrenörüne transfer teklifi yapıldığını ilk defa gördüğünü söyledi. Özen, Biliç'e de teklifler olduğunu ve Sambade'ye gelen teklif ile beraber Bilic'e gelen teklifleri reddettiklerini belirtti.

'1998 SENESİNDE SEYİRCİ OLARAK İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTIĞIM OTELE ŞİMDİ TAKIMIN YÖNETİCİSİ OLARAK GİRİYORUM'

Siyah-beyazlıların Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları ise kamp yaptıkları otelde çok farklı duygular yaşadığını söyleyerek '1998 senesinde Beşiktaş burada kamp yaptığında ben de otelin kapısında içeriye antrenmanı seyretmek için girmeye çalışan ve kapıda bekleyen bir taraftardım. Aradan 16 yıl geçti ve şimdi Beşiktaş'ın yöneticisi olarak takımla beraber burada kalıyorum. Gerçekten bu duyguyu yaşamak tarif edilecek anlatılacak bir şey değil' diyerek yaşadığı duygu yoğunluğunu dile getirdi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/ozen-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0