Görüş Bildir
Haberler
Osman Öcalan'ın Felç Nedeniyle Hareket Yetisini Kaybettiği İddia Edildi

Osman Öcalan'ın Felç Nedeniyle Hareket Yetisini Kaybettiği İddia Edildi

PKK lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın geçirdiği felç nedeniyle hareket yetisini tümden kaybettiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Irak Kürdistan Bölgesi'nde yaşayan Osman Öcalan'ın oğlu Welat Osman, Basnews’e yaptığı açıklamada, babasının sağlık durumunun bir süredir kötü olduğunu ve geçirdiği beyin felci nedeniyle hareket yetisini tümden kaybettiğini söyledi.

Welat Osman, babasının felç yüzünden konuşamadığını da ifade etti.

TRT ve Öcalan tartışması

TRT ve Öcalan tartışması

İstanbul'da 23 Haziran'da yenilenen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden önce Abdullah Öcalan'ın kırmızı bültenle arandığı düşünülen kardeşi Osman Öcalan, TRT Kurdî kanalına bir röportaj vermişti. 

TRT yayın sonrası eleştirilere hedef olurken, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkmasına ilişkin bir soruya, “Kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum” yanıtını vermişti.

Erdoğan, 'TRT’yi yönetenler bütün hassasiyetleri göz önünde bulundurarak bu tür adımları atar, TRT Kurdi’nin reytingini nasıl yükselteceğini de düşünür, ülkeye nasıl faydalı olacağını da düşünür, buna göre de adımlarını atmıştır” açıklaması yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
40
20
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çılgın serseri

ambulans uçak göndermemiş miyiz daha

İronici

Trt üzgün…

Pasif Kullanıcı

Sonra ki seçimlerde yerine abisi çıkar TRT’ye .