Görüş Bildir
Haberler
Nuri Bilge Ceylan’a Avcılar’da Halk Galası Teklifi

Nuri Bilge Ceylan’a Avcılar’da Halk Galası Teklifi

Ulaş
04.06.2014 - 18:41

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ, Yönetmen Nuri Bilge CEYLAN’ı halk galasını yapmak için Avcılar’a davet etti.

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye Ödülü kazanması tüm Türkiye’de olduğu gibi, kültür ve sanatın merkezi  olmayı hedefleyen Avcılar’da da büyük heyecan yarattı. Bunun üzerine Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ filmin Türkiye galasını Avcılar’da halkla birlikte yapmayı önerdi. 

TOPRAK BENLİ, Yönetmen Nuri Bilge Ceylan’a gönderdiği mektupta; “Belediyemiz yurttaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda filminizin Türkiye galasını halkımızla birlikte Avcılar da yapmayı öneriyor… Bu belki de halkla birlikte yapılan ilk film galası olacak” ifadeleri yer aldı.

Davet mektubunda Ceylan’ın başarısını bir kere daha tüm Avcılar halkı ile birlikte kutladıklarını da  belirten TOPRAK BENLİ, ” bize, ‘yalnız ve güzel ülkemize’  yaşattığınız bu büyük heyecan ve sevinç için teşekkürlerimizi sunarız” sözleriyle mektubu noktaladı.   

Avcıları Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ’ye  ilk yanıt,  Nuri Bilge Ceylan’ın basın halkla ilişkilerini yürüten (BKZİLETİŞİM )Banu K. Zeytinoğlu İletişim’den geldi. Halk galasına yönelik aldıkları davetten memnuniyetlerini dile getiren BKZ iletişim, talebin filmin dağıtımını üstlenen Mars Entertainment  Group’a yapılmasını istedi.  Bunun üzerine davet mektubu Mars Entertainment Group’a  gönderildi. 

Gala davetini değerlendiren Mars Entertainment Group’un olumlu yanıt vermesi durumunda ‘Kış Uykusu’  filminin galası Avcılar halkı ile birlikte yapılacak. 

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/nuri-bilge...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0