Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Güzel Olduğunuzu Ölçen İnternet Sitesi

etiket Ne Kadar Güzel Olduğunuzu Ölçen İnternet Sitesi

Zürih Üniversitesi tarafından hazırlanan bir websitesi, yüklediğiniz fotoğrafta bulunan kişinin ne kadar güzel olduğunu ölçüyor. Acaba siz ne kadar güzelsiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yıl Microsoft 'un geliştirdiği yapay zekayla yaşınızı ve duygularınızı tahmin eden websiteleri kısa sürede sosyal medyada bir fenomen haline gelmeyi başarmıştı. Bu siteyle aynı mantıkla çalışan Zürih Üniversitesi 'nin hazırladığı HowHot isimli websitesi, yüklediğiniz fotoğrafa göre ne kadar güzel veya yakışıklı olduğunuzu tahmin ediyor.

Yüklediğiniz resimi veritabanındaki güzellikler ve çirkinliklerle eşleştirerek bir analiz yapan HowHot, elde ettiği sonucu ' Hmm, Ok, Güzel, Ateşli, Çarpıcı ve Tanrısal ' olmak üzere beş kademede kullanıcılara sunuyor. Blinq isimli bir arkadaşlık uygulamasının tanıtımı amacıyla hazırlanan siteden elde ettiğiniz sonuçları Facebook ve Twitter üzerinden veya mail yoluyla arkadaşlarınıza iletmeniz de mümkün.

Kısa sürede sosyal medyada yeni bir fenomen haline gelmesini beklediğimiz, arkadaşları güzellik yarışına sokacak olan HowHot'a bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Shift Delete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
375
116
112
93
71
68
68