Görüş Bildir
Haberler
Nazilli'de 3 Yaşındaki Oğlunu Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Anne Tutuklandı

Nazilli'de 3 Yaşındaki Oğlunu Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Anne Tutuklandı

Emre Ordu
15.01.2016 - 17:23 Son Güncelleme: 16.01.2016 - 18:58

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü iddia edilen anne tutuklanarak cezaevine konuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Nazilli’nin Yeni Sanayi Mahallesi Eğrek mevkisinde meydana gelen olayda, komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri bir hafta önce darp raporu düzenlenen 3 yaşındaki M.E’yi nabzı durmuş vaziyette bulmuş, çocuk sevk edildiği hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

Kocası A.E’nin 2 ay önce evi terk etmesi üzerine bulanıma girdiği öğretilen anne A.E (27), çocuğunu döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınmıştı. 

Olayın ardından ilk ifadesinde çocuğunu dövdüğü iddialarını kabul etmeyen ve M.E'nin attığı birkaç tokadın ardından ranzadan düştüğünü öne süren anne A.E, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındı. Dün geceden beri gözaltında bulunduğu emniyette susma hakkını kullanan zanlı anne, öğle saatlerinde Nazilli Adliyesi’ne çıkarıldı. Kasten adam öldürme suçlamasıyla hakim karşısına çıkan anne, tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Polis,anneyi linç edilmekten zor kurtardı

Polis,anneyi linç edilmekten zor kurtardı

Dün, M.E'nin ölüm haberinin duyulmasının ardından, Acil Servis’te bulunan vatandaş ve sağlık görevlileri anneye tepki göstermişti. Polis ekipleri anneyi, öfkeli vatandaşların arasından kaçırarak linç edilmekten kurtarmıştı.

Bakanlık, diğer 2 çocuğu korumaya aldı

Bakanlık, diğer 2 çocuğu korumaya aldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazilli Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğünce, A.E'nin diğer çocukları Y.E. ve C.Ç.E'nin koruma altına alındığı belirtilen açıklamada, 'Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun talimatıyla konunun tüm detaylarının idari yönden araştırılması için 2 müfettiş görevlendirilmiştir. Bakanlığımız, ilgili birimleriyle adli soruşturma sürecini yakından takip etmektedir' ifadesi kaydedildi.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rain Soil

umarım en acı en adi şekilde ölürsün.. kalan ömrünün her bir dakikasında allah binbir türlü belanı versin

fake plastic trees

umarım gülmek ne demek unutursun. yaşadığın her gün için iliklerine kadar acı çekersin.

deli-sabit

Kimi bulamaz; doktorların türbelerin kapısını aşındırır, kimi de bu ana müsveddesi gibi kıymetini bilemez, doğurur da doğurur...ölsün diye de döver. Geçinemi... Devamını Gör

Yeşim Özdemir

Bilmem farketin mi kadın hasta.Psikolojik rahatsızlığı var.Grip olmak gibi kusma gibi bir hastalık değil.Hayataboyu suren bir rahatsızlık.