Görüş Bildir
Haberler
Minecraft Xbox One, PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

Minecraft Xbox One, PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

Batuhan
23.05.2014 - 10:46

Minecraft Xbox One, PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

Minecraft, önümüzdeki ağustos ayında Xbox One, PlayStation 4 ve PlayStation Vita’ya geliyor. Halihazırda Minecraft’a sahip olanlar, oyunun yeni nesil konsol sürümünü onlara özel çok uygun bir fiyatla satın alabilecek.

Minecraft’ın Xbox One ve PlayStation 4 sürümünün fiyatı 19,99 dolar olarak açıklandı. Halihazırda Minecraft’a sahip olan oyuncular ise yalnızca 4,99 dolar ödeyerek oyuna sahip olabilecek. Ayrıca, eski konsolundaki kayıtlı oyunun da yeni nesil konsoluna aktarılacak.

Oyunun PS3 sürümüne sahip olanlar, Minecraft’ın PS4 sürümü satın aldıklarında, Cross-Buy isimli ücretsiz güncelemeye de sahip olacaklar. Bu güncelleme, oyunun hem PS4, hem de PS Vita’da çalışmasını sağlıyor. Yani, PS4 sahipleri oyunun PS Vita sürümüne herhangi bir ücret ödemeyecek.

Minecraft’ın geliştiricisi Mojang, oyunun yeni nesil konsollarda çok daha büyük bir evrene sahip olacağını açıkladı. Mojang’dan Owen Hill ise “Gecikme için üzgünüz fakat Minecraft’ı yeni nesil konsollara uyarlamak ciddi bir iş” dedi.

Minecraft ilk olarak 2012 yılında PC’ye, bir yıl sonrasında da konsollara geldi. Oyunun Xbox 360 sürümü 12 milyon satmayı başardı.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/05/minec...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0