Görüş Bildir
Haberler
Milliler İzlanda Hazırlıklarını Sürdürdü

Milliler İzlanda Hazırlıklarını Sürdürdü

Fatih
05.09.2014 - 22:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliler İzlanda Hazırlıklarını Sürdürdü

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde İzlanda ile oynayacağı maçın hazırlıklarını İskoçya'da sürdürdü.

St. Andrew's Üniversitesinin tesislerinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman basın mensuplarına açık tutuldu.

Milli futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren idmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Milliler, daha sonra koordinasyon, iki grup halinde dar alanda kısa pas çalışması ve yarı sahada taktiğe dayalı antrenman yaptı. Terim, zaman zaman taktik çalışmasını durdurarak futbolculara yapmaları gereken şeyler hakkında uyarılarda bulundu.

Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Semih Kaya antrenmana katılmazken, Hakan Çalhanoğlu ve Mehmet Topal fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Milli futbolcu Semih'in tedavisine, İzlanda maçına kadar İstanbul'da kendi kulübünde devam edileceği belirtildi.

Antrenman bitiminde Terim ve takımdaki bazı oyuncular, idmanı izlemek için Edinburgh'dan ailesiyle gelen 6 yaşındaki down sendromlu Melek Tolar ile fotoğraf çektirdi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0