Görüş Bildir
Haberler
Milan Bisevac Kartal'ın Radarında

Milan Bisevac Kartal'ın Radarında

Fatih
08.04.2014 - 21:29

Milan Bisevac Kartal'ın Radarında

Beşiktaş Yönetimi, Lyon'un başarılı stoperini yakın markaja aldı.

Teknik Direktör Bilic'in önerdiği Sırp oyuncunun tıpkı Atiba gibi birçok mevkide oynaması nedeniyle takip edildiği ortaya çıktı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sanki yaz dönemiymiş gibi yürüten ve Teknik Direktör Slaven Bilic’in önerdiği isimleri adım adım izleyen Beşiktaş Yönetimi, stoper bölgesi için yeni bir ismi daha listesine ekledi. Geçtiğimiz devre arasında Lescott’u bitirmek için çok çaba sarf eden fakat bunda başarısız olan siyah-beyazlılar, son olarak Lyon’da oynayan Milan Bisevac’ı takibi altına aldı.

Bilic’in önerdiği Sırp stoperin tıpkı Atiba gibi birçok mevkide oynaması nedeniyle Beşiktaş Yönetimi’nin takip ettiği ortaya çıktı. Kadrosundaki futbolcularını sadece bir mevkide kullanmak istemeyen Bilic, bu nedenle yeni transferin Atiba, Necip, Olcay, Oğuzhan, Motta, Veli ve Jones gibi çok yönlü olmasını istedi. Lyon’un golcüsü Gomis’i yakından takip eden ve bu nedenle Fransız takımının maçlarını izleyen yönetim, gözüne çarpan Bisevac dışında yine aynı takımda oynayan Bakary Kone’yi de listesine ekledi. Geçen sezon da Beşiktaş’ın gündeminde olan Burkina Fasolu oyuncuyla temasa geçilmiş ancak transferi gerçekleşmemişti.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın