Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ayvalıtaş'ın Duruşması 24 Aralık'a Ertelendi

Mehmet Ayvalıtaş'ın Duruşması 24 Aralık'a Ertelendi

adem kara
22.09.2014 - 09:27 Son Güncelleme: 22.09.2014 - 12:53

Fotoğraf: ileri.org

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gezi Parkı eylemlerinde, bir aracın çarpması sonucunda hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş'ın Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde yapılan duruşması 24 Aralık tarihine ertelendi.

İstanbul Ümraniye'de yapılan Gezi Parkı'na destek yürüyüşünde bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş’ın davası 24 Aralık'a ertelendi. Kartal'daki Anadolu Adliyesi, 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada  tanıklar dinlendi. Adliye dışında duruşma sonrasında yapılan açıklamada, avukatlar olay yeri keşfi ve sanıkların tutuklanması yönündeki taleplerinin reddedildiğini belirtti.

'DURABİLECEK MESAFEDEYKEN DURMADI'

Duruşmada dinlenen tanık Ali Ekber Ağa, kaza anını 'TEM Otoyolunun bir şeridi kapanmıştı diger şerit kapanmak üzereyken önce taksi arkada jip durabilecek mesafedeyken durmadi ve iki gence vurdu. Gençlere vuran taksiydi daha sonra arkadan gelen jip once vuran taksiye, sonra bariyerlere carpti ve jip Mehmet AyvalItaş'ın üzerine düştü' sözleriyle anlattı.

'SADECE MOBESE GÖRÜNTÜLERİ VERİLDİ'

Avukat Ömer Kavilli çevredeki tüm kamera görüntülerinin istenmesine ragmen Atasehir Emniyet Müdürlüğü'nün doğru düzgün araştırma yapmadan sadece MOBESE görüntülerini verdigini belirterek bütün görüntüleri talep etti. Avukat Arzu Becerik ise büyük salon taleplerini yineledi.

Sanık Cengiz Aktaş'ın sorgusuna başlandı. Müşteki avukatı Ömer Kavilli'nin sorularını yanıtlayan sanık Aktaş, polis memurlarının kendisini aramadığını ve bu arama konusuyla ilgili de bir şey duymadığını belirtti.

Rıfat Doğan - İleri

Kaynak: http://ilerihaber.org/mehmet-ayvalita...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0