Görüş Bildir
Haberler
Mark Zuckerberg Servetini İkiye Katladı

Mark Zuckerberg Servetini İkiye Katladı

04.01.2014 - 13:36 Son Güncelleme: 04.01.2014 - 13:42

Ünlü sosyal ağ platformu Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, geçen seneden bugüne servetini ikiye katladı. Miktar dudak uçuklatacak türde... Detaylar haberimizde.

Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, geçen sene tam 12.4milyar dolar para kazanarak Bill Gates’ten sonra gelen en zengin teknoloji patronu oldu. Bu sene itibariyle Facebook patronunun kasasında bulunan para 24.7 milyar dolar.

Facebook, her gün büyüyen bir proje. Sadece sosyal ağ platformu olarak değil, borsada da hissecilerine çok para kazandıran FacebookZuckerberg’inde kazancını artırmaya devam ediyor. Genç iş adamının çevresine göreZuckerberg ve eşi Priscilla Chan, kazançlarının büyük bir kısmını bağışlara ayırıyor.

2013 senesi içerisinde Facebook yardım paylaşımlarına 1 milyar dolarharcayan ZuckerbergFacebook’u bir hayır kurumu havasında işletiyor. Aynı zamanda 2013 senesi dördüncü çeyreğinde istikrar gösterenborsadaki yükseliş ivmesiFacebook’u en çok satın alınan hisseler arasına sokuyor. Şu anda Dow Jones’un en çok hisse alınan markası da Facebook.

Kaynak: http://shiftdelete.net/mark-zuckerber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0