Görüş Bildir
Haberler
Marcelo'ya Göre En İyi Hala İspanya

Marcelo'ya Göre En İyi Hala İspanya

Fatih
29.05.2014 - 22:13

Marcelo'ya Göre En İyi Hala İspanya

Real Madrid'in Brezilyalı sok beki Marcelo, son şampiyon İspanya'nın hala en iyi takım olduğunu söyledi.

Geçen yaz Konfederasyon Kupası final maçında Brezilya İspanya'yı 3-0 mağlup ettiğinde birçok otorite dünya futbolunda artık Brezilya'nın İspanya'nın önüne geçtiğini düşünüyordu.

Brezilya'nın ve Real Madrid'in sol beki Marcelo, 2008 ve 2012'deki son iki Avrupa Futbol Şampiyonası'nın yanı sıra 2010'daki son Dünya Kupası'nı da kazanan İspanya'nın hala en iyi takım olduğunu düşünüyor.

Yaptığı açıklamada Marcelo 'İspanya'nın hala en iyi takım olduğunu düşünüyorum çünkü biz Konfederasyon Kupası'nı kazandık diye bu durumun değiştiğini düşünmüyorum.' dedi.

Kendisiyle ilgili sorulara da cevap veren Marcelo 'Kendimi 6 numaranın sahibi olarak görmüyorum. 17 yaşımdayken Fluminense'de oynuyordum, o dönem de çok çalışıyordum Real Madrid'e transfer olduktan sonra da. Hatta Madrid'de daha da geliştiğimi söyleyebilirim. Brezilya Milli Takımı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak istedim ancak 2010'da bunu başaramamıştım. Fakat tekrar Dünya Kupası'nda oynama şansı elde ettim.' diyerek sözlerini noktaladı.

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid Atletico Madrid'i 4-1 mağlup ederken, Marcelo takımının 3. golünü kaydetmişti.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/239/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın