Görüş Bildir
Haberler
Mancini Kararını Ülkesinde Açıkladı

Mancini Kararını Ülkesinde Açıkladı

Fatih
19.05.2014 - 00:35

Mancini Kararını Ülkesinde Açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, “Takımı dokuzuncu sıradan aldım ikinci yaptım. Kontratım sürüyor, burada kalacağım” dedi

Erciyesspor’u mağlup ederek sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım hakkı elde eden Galatasaray’da gözlerin çevrildiği isim olan teknik direktör Roberto Mancini durumuna açıklık getirdi. İtalyan Rai televizyonunda Fabio Fazio’nun Che Tempo Che Fa programının konuğu olan sarı-kırmızılıların teknik direktörü, geleceğine ilişkin net açıklamalarda bulundu.

Mancini, “Galatasaray’da bu sezon iyi bir sezon geçirdim. Ben gittiğimde takım dokuzuncu sıradaydı, sezonun sonunda ise ikinci basamaktayız. Şampiyonlar Ligi’ne gidiyoruz. Ayrıca Türkiye Kupası’nı da kazandık. Futbolda ne zaman neyin olacağı belli olmaz. Özellikle de teknik adam olduğunuzda. Ancak şunu söyleyebilirim ki ben İstanbul’daki yaşantımdan memnunum ve Galatasaray ile iki yıllık kontratım var, takımda kalacağım” dedi.

Uzun yıllar ülkesinden uzakta çalıştığını ve İtalya’yı özlediğini de itiraf eden Mancini, “Yurt dışında olalı uzun yıllar oldu. İyi zamanlar geçirdim, keyfim yerindeydi. Çok önemli tecrübeler edindim. Tabi İtalya’yı hep özlüyorum. Kim bilir belki ilerde tekrar burda çalışabilirim” ifadelerini kullandı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/19/mancini...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın