Görüş Bildir
Haberler
Madrid'de Di Maria ve Khedira İçin Yolun Sonu Geldi

Madrid'de Di Maria ve Khedira İçin Yolun Sonu Geldi

Fatih
11.08.2014 - 21:13

Real Madrid'de Di Maria Ve Khedira İçin Yolun Sonu Geldi

Takımdaki gelecekleri sağlam olmayan Angel Di Maria ve Sami Khedira'nın kısa zamanda Real Madrid'den ayrılmaları bekleniyor.

Real Madrid, 2014-2015 sezonunun ilk resmi maçında Süper Kupa'da Sevilla ile karşılaşmaya hazırlanırken, bir yandan da transfer planları yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda takımdaki gelecekleri sıkıntılı olan Angel Di Maria ve Sami Khedira'nın artık takımdan ayrılmaları bekleniyor.

Toni Kroos, James Rodriguez ve Keylor Navas gibi transferleri ile dikkat çeken Real Madrid'de gelecek sezon planları arasında kendilerine yer bulamaları zor olan Di Maria ile PSG'nin, Khedira ile de Arsenal'in ilgilendiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Toni Kroos ve James Rodriguez için kaynak arayışında olduğu bilinen Real Madrid yönetiminin Khedira'yı göndermeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Louis van Gaal'in takımın başına getirilmesiyle büyük bir oluşum içersinde olan Manchester United, Juan Cuadrado, Angel Di Maria ve Arturo Vidal'i takıma kazandırarar transfer dönemi kapatmayı planlıyor.

PSG başkanı Nasser Al Khelaifi'nin Di Maria transferinden vazgeçtiğini açıklamasından sonra Manchester United'ın Di Maria için 70 milyon avro teklifini yaptığı da iddia edildi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın