Görüş Bildir
Haberler
Lukapu Dergi Açıldı

Lukapu Dergi Açıldı

3 senedir Türkiye’nin en büyük fotokitap markası olan Lukapu, fotoğrafçılık, sanat, gezi, spor gibi birçok içeriğin yer aldığı Lukapu Dergi’yi açtı.

Fotokitap sektöründe kaliteli işlere imza atan Lukapu ile, çok kolay ve birkaç adımla tüm fotoğraflarınızı kaliteli fotokitaplar haline getirebilirsiniz. Fotokitabınızı kendiniz tasarladığınız için fotokitabınız tamamen size özel oluyor. Hem en güzel fotoğraflarınızı zamanın yıpratıcılığına karşı koruyabilir, hem de sevdiklerinize sıra dışı bir hediye verebilirsiniz.

Lukapu Dergi’de; sanat, gezi, fotoğrafçılık, spor gibi içerikler bulabileceğiniz gibi, annelere yönelik yazılar da ilgi çekici; anne ve bebekleri için pratik bilgiler, yeni doğan bebekleri için fotoğraflama tavsiyeleri, en şirin bebek fotosu çekme teknikleri bu yazılardan sadece bazıları. Dünyadan sanat ile ilgili haberler, fotoğraf çekim teknikleri, tatil için gezip görülebilecek mekanlar ile ilgili yazıları da bulabilir ve yazılarla ilgili bilgilendirici fotoğraf galerilerini gezebilirsiniz.

Fotokitabınızı daha da güzelleştirecek tavsiyeleri bulabileceğiniz Lukapu Dergi’de

Lukapu kampanyaları, indirimler ve Lukapu’nun verdiği hediyelerin haberleri de mevcut.

Lukapu Dergi’ye http://www.lukapu.com/lukapu-dergi linkinden ulaşmak mümkün.

Lukapu Dergi’de herkesin ilgisini çekecek türden yazıları okuyabilir ve fotoğraf galerileri gezebilirsiniz. Lukapu, eğlendirici ve bilgilendirici güzel bir site oluşturmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın