Görüş Bildir
Haberler
Londra'da Balotelli Savaşı

Londra'da Balotelli Savaşı

Fatih
27.02.2014 - 21:06

Londra'da Balotelli Savaşı

İngiltere Premier Ligi'nin iki önemli kulübü, Milan'da forma giyen Mario Balotelli'yi transfer etmek için amansız bir yarışa girdi.

İngiltere Premier Ligi'nde zirveye oynayan takımlardan biri olan Arsenal için bir süre önce Mario Balotelli ismi gündeme gelmişti. Arsenal'in yeni forma sponsoru Puma'nın aynı zamanda Balotelli'nin de sponsoru olması bu transferin gerçekleşmesi yönünde önemli bir faktör olarak öne çıkıyordu.

Londra ekibinin Balotelli için Milan'a 40 milyon sterlin'lik bir teklif yapacağı konuşulurken, devreye başka bir Premier Lig takımı girdi. Arsenal'in ezeli rakibi Tottenham'ın Balotelli için Lamela takasını önereceği yönünde söylentiler Ada basınınnda yer aldı.

Geçen yaz Roma'dan Tottenham'a 30 milyon sterlin karşılığında transfer olan Arjantinli oyuncu, Gareth Bale'dan doğan boşluğu doldurması beklentisiyle kaddroya katılmıştı.Ancak Lamela'nın şu ana kadar ki performansı bir türlü istenen seviyeye çıkmadı.

Tottenham'ın Balotelli transferinde başarısız olması durumunda Lamela'nın İspanya gitmesi de dillendirilen ihtimaller arasında.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ingilt...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0