Görüş Bildir
Haberler
Loğoğlu'na CHP Protestosu

Loğoğlu'na CHP Protestosu

Onedio Medya
13.05.2014 - 14:47 Son Güncelleme: 13.05.2014 - 16:41

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP grup toplantısında protesto edildi.

CHP grup toplantısı başlamadan önce grup toplantısına gelen bazı partililer, Loğoğlu'nu TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na söylediği sözler nedeniyle protesto etti. Protesto edenler daha sonra grup toplantının yapılacağı salondan çıkarıldı. Partililer 'Loğoğlu dışarı çı' diye tepki gösterdi. Loğoğlu ise protesto sonrası grup toplantısında oturarak Kılıçdaroğlu'nu bekledi.

Loğoğlu, Feyzioğlu ile ilgili olarak, 'Danıştay'daki olay çok üzücü bir tablo. Orada sorumlu tek bir kişi değil. Orada Cumhurbaşkanı'mızın, Başbakan'ın ve Feyzioğlu'nun ayrı ayrı artıları ve eksileri var. Feyzioğlu, bakımından artı ifade özgürlüğü bağlamında konuşabilir. Ama her yerde her şey söylenir mi? hayır o da doğru değil. Feyzioğlu'nun diğer bir artısı Allah'tan Başbakan'ın sert çıkışına karşı sakin davrandı. Ama Feyzioğlu, kendisine verilen zamandan çok daha uzun konuştu. Böyle ortamlarda size ne kadar zaman verildiyse o kadar süre konuşup o ortama saygı göstermek zorundasınız. Bunu çok ama çok aşarak saygısızlık etti' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/faruk-logoglu-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0