Görüş Bildir
Haberler
La Casa De Papel Bile Listeye 6. Sıradan Girebildi! İşte 2020'nin En İyi Dizileri

etiket La Casa De Papel Bile Listeye 6. Sıradan Girebildi! İşte 2020'nin En İyi Dizileri

R.G.
14.12.2020 - 17:12

2020 yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde, bütün online şirketler teker teker yılın enlerini duyurmaya başladı! Peki dünyanın en çok kullanılan film/dizi değerlendirme platformlarından biri olan IMDB'de yılın enleri ne durumda? 2020'de dizi konusunda liderliği Netflix taşıyor, listenin büyük çoğunluğu Netflix'in yapımcılığını üstlendiği dizilerden oluşuyor.

İşte 2020'de izleyicilerle buluşan en iyi 8 dizi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dark - IMDb 8,8

1. Dark - IMDb 8,8

Son yılların en iyi dizilerinden kabul edilen Dark, 2020'de 3. sezonuyla final yaptı. Zaman yolcuğu konusunun işlendiği dizide, her şey ufak bir çocuğun kaybolmasıyla başlıyor.

2. The Crown - IMDb 8,7

2. The Crown - IMDb 8,7

Netflix Türkiye'de her sezonu büyük bir ilgiyle seyredilen The Crown'un 4. sezonu geçtiğimiz haftalarda Netflix'e geldi. İngiliz Kraliyet Ailesi ve Kraliçe Elizabeth'in hayatını konu alan dizide, 4. sezon itibariyle Prenses Diana'nın hayatı da işlenmeye başlandı.

3. The Queen’s Gambit - IMDb 8,7

3. The Queen’s Gambit - IMDb 8,7

2020'nin son aylarında Netflix'te yayınlanmayan başlayan bu dizi, tüm dünyada satranç satışlarını tavan yaptırdı! Kısa zamanda büyük bir ilgiyle seyredilen The Queen's Gambit, satranca müthiş bir yeteneği olan küçük bir kızı ve onun mücadelesini konu alıyor.

4. The Boys - IMDb 8,7

4. The Boys - IMDb 8,7

Amazon Prime'ın yapımcılığını üstlendiği The Boys dizisi, daha önce seyrettiğimiz süper kahraman yapımlarına pek benzemiyor. Bu dizide, süper kahramanlar çok da iyi değiller. Yüksek IMDb puanıyla dikkat çeken The Boys, seyircilerden tam not alan yapımlardan biri.

5. The Mandalorian - IMDb 8,7

5. The Mandalorian - IMDb 8,7

Disney+ dizilerinden biri olan The Mandalorian, Star Wars evreninde geçiyor. Bu sayede Star Wars hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Küçük yaşta ailesini kaybeden ve Mandalorianlar tarafından yetiştirilen bir adamın hikayesini anlatan The Mandalorian, 2021'de 3. sezonuyla izleyicisiyle buluşacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. La Casa De Papel - IMDb 8,4

6. La Casa De Papel - IMDb 8,4

Netflix'te yayınlanmaya başladığı tarihten itibaren, dünyada ve Türkiye'de büyük ses getiren ünlü soygun dizisi La Casa De Papel'in 4. sezonu 2020 yılında seyircisiyle buluştu. 8 usta soyguncunun darphane soygununu konu alan dizi, 2021 yılında final sezonuyla sevenleriyle buluşacak.

7. Ozark - IMDb 8,4

7. Ozark - IMDb 8,4

Netflix, en iyi diziler listesini domine ediyor resmen! Bir suç dizisi olan Ozark, Netflix'te oldukça sevilen ve takip edilen dizilerden biri. 3. sezonuyla izleyicilerden tam not alan Ozark; bir finans danışmanını ve onun 5 yılda 500 milyon dolar aklamasını anlatıyor.

8. The Witcher - IMDb 8,2

8. The Witcher - IMDb 8,2

Aynı isimli oyundan uyarlanan The Witcher, 2020'nin en iyi dizilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor! Rivyalı Geralt, mutasyona uğramış bir canavar avcısıdır ve bu yüzden insanlar tarafından 'lanetli' olarak damgalanmıştır. 1. sezonu büyük beğeni toplayan The Witcher, 2. sezon onayı aldı bile.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
185
57
54
37
28
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

1. sırada Dark varken, haber başlığını 6. sıradaki diziden yapmak da ayrı bir zeka isterdi zaten.

Strahd Shonya

Hacı listeyi sen yaptın heralde. . Yoksa sadece Türk'lerin pohpohladığı bu La Casa de Papel saçmalığı hiçbir listede olamaz. .

Emine özkan

Televizyonun radyonun içinde küçük küçük insanlar var zannedip içini açıyordum, tabi açınca hepsi kabloların felan arasına kaçıyor, benden saklanıyor zannedi... Devamını Gör

Ercan

La Casa De Papel bile derken? Afedersin ama mantık hataları ile dolu bok gibi dizi. Çelik yeleğine mermi isabet ettiğinde bayılması gerekirken sinek ısırmış ... Devamını Gör