Görüş Bildir
Haberler
Koray Günter Çok Mutlu

Koray Günter Çok Mutlu

Fatih
30.01.2014 - 22:01

Koray Günter Çok Mutlu

Galatasaray'ın, Almanya'nın Borussia Dortmund kulübünden transfer ettiği genç futbolcu Koray Günter, sarı-kırmızılı ekibe geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Genç futbolcu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, büyük bir takıma geldiğini belirterek, 'Çok mutluyum. İnşallah takıma en kısa sürede yardım edebilirim. Büyük oyuncularla antrenman yaptığıma çok seviniyorum. İnşallah onlardan çok şey öğrenirim. Onlarla aynı formayı giyeceğim için çok gurur duyuyorum' dedi.

Türkiye'nin en büyük 3 takımının İstanbul'da olduğunu dile getiren Koray Günter, 'Benim gözümde en büyüğü ve en başarılısı Galatasaray. Takip ediyorum, 10 puan gerideyiz ama daha hiçbir şey bitmedi. Her şeyi döndürebiliriz. İnşallah güzel bir sezon oynarız' diye konuştu.

Galatasaray'da Didier Drogba ve Wesley Sneijder'i çok beğendiğini anlatan genç futbolcu, şunları kaydetti: 'En beğendiğim oyuncular, çoktan beri takip ettiğim Drogba ve Sneijder gibi oyuncular. Çok iyi Türk oyuncular da var. Hamit ağabey ile biraz tanışıyoruz. Şu an da maalesef sakat ama inşallah yakında antrenmanlara başlar. Çok güzel bir takım. Bu takımla büyük işler yapabiliriz.'

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın