Görüş Bildir
Haberler
Kendisine Yollanan Çıplak Fotoğraflarla Sergi Açacak

Kendisine Yollanan Çıplak Fotoğraflarla Sergi Açacak

Mustafa Kemal
29.05.2016 - 21:55

Oyuncu Nesrin Cavadzade, verdiği röportajda çok şaşırtıcı bir açıklamaya imza attı.

Ekranların son dönem başarılı ve güzel oyuncularından Nesrin Cavadzade, sosyal medya üzerinden de özel hayatına dair ayrıntılar sunan son derece renkli bir isim. Katıldığı festivallerden ödüllerle dönen güzel oyuncu Cavadzade, sosyal medyadan paylaştığı cesur pozlarla akıllara gelen bir isim. Cavadzade, belki de bu cesaretinin karşılığını kendisine gelen son derece çirkin paylaşımlarla ödüyor. Ancak Nesrin Cavadzade hesabına gelen fotoğrafları çok ilgniç bir şekilde değerlendirmeyi düşündüğünü söylüyor. Cavadzade’nin Hürriyet’e verdiği röportajın o kısımları şöyle:

Sosyal medyadan yaptığınız paylaşımlar erkeklerin size bakışını nasıl etkiliyor?

Instagram’da özelden, mesajdan çıplak fotoğraflarını yolluyorlar. Başlarda çok üzülüyordum. Ama sonra aklıma dâhiyane bir fikir geldi. Şimdi hiçbirini silmiyorum, onlarla sergi açacağım. Kimliklerini de açıkça göstereceğim. Erkek cinselliğini bu şekilde sergilemekte bir sakınca görmüyorsa, kadın da bundan sanat üretmekte sakınca görmemeli.

Size dava açmazlar mı?

– Onların yaptıkları şey bir cinsel taciz. Dolayısıyla ben onlara dava açabilirim. Hiçbirinin penis fotoğrafını zorla almadım. Ne biliyorsun, belki ünlenecekleri için mutlu bile olabilirler.

Bu kadar çok çıplak erkek bedeninden ne öğrendiniz?

– Kadınların da bu kadar pervasız olabilme özgürlüklerinin olması gerektiğini öğrendim.

Nesrin Cavadzade, önceki gün verdiği röportajda yaptığı açıklamaların ardından özellikle erkek takipçilerinden çok sayıda mesaj aldı. Hemcinslerinin yaptığı yanlışları düzeltebilmek adına Nesrin’den dilenen özürler güzel oyuncuyu öylesine mutlu etmiş ki sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş:

Dün çok şaşırtıcı bir şey oldu. Bugün de etkisi yayılarak çoğalmakta. Sayısı binleri bulan destek ve özür mesajları aldım. Hiçbir suç işlememiş, hiçbir saygısızlıkta bulunmamış erkekler hemcinsleri adına benden özür diliyorlardı. Hepsini okumak mümkün olmasa da mesajların genel tonunun “çok şaşırdık, çok utandık” olduğunu söyleyebilirim. Sevgili erkekler, şaşırmayın, bir kadın ismiyle sahte hesap açın, iki güzel, gösterişli fotoğraf yükleyin ve sonra olacakları bizzat deneyimleyin. Bu binlerce sözden daha etkili olur. Bütün bunlar bir yana, sizlerden aldığım mesajlar bana güç ve umut verdi. Kadın cinayetlerinde dünyanın neredeyse ilk sıralarında olduğumuz gerçeği ile karşılaştırıldığında bu destek seli inanması güç bir tablo ortaya serdi. Demek ki bitmemişiz. Demek ki insanlık tam olarak ölmedi. Demek ki hala umut var. Teşekkür ederim, çok teşekkür ederim, güzel anaların güzel oğulları…

Kaynak: http://kozmopolitik.com.tr/haberler/k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın