Görüş Bildir
Haberler
Kartal, Ruiz'de Sona Yakın

Kartal, Ruiz'de Sona Yakın

Onedio Medya
23.08.2014 - 02:19 Son Güncelleme: 23.08.2014 - 10:26

Kartal, Ruiz'de Sona Yakın

Şampiyonlar Ligi play-off ilk karşılaşmasında İstanbul’da Arsenal’le golsüz berabere kalan Beşiktaş’ta transferle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Önceliği 10 numara pozisyonuna veren Siyah-Beyazlı yönetim sağ bek konusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Bu konuda Beşiktaş dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları camianın içini rahatlatacak açıklamalarda bulundu. Listelerindeki ilk ismin Kosta Rikalı yıldız Bryan Ruiz olduğunu aktaran Torunoğulları, Radyospor’da ay sonuna kadar bekleyebileceklerini söyledi.

Ruiz’in transferinde belirli bir noktaya geldiklerini aktaran tecrübeli yönetici “Futbolcunun menajeriyle anlaştık. Ancak İngiliz Fulham takımının beklentileri bizi ay sonuna kadar uğraştıracak gibi görünüyor. Onların dediği de olmayacak, bizim dediğimiz de; ortada bir yerde anlaşacağız. Fulham 7 milyon Euro istiyor. Bizim önerdiğimiz fiyatla onların istediği arasında fark var. Ama bir orta yol bulacağız. Hocamızın istediği bir oyuncu. Arsenal maçına yetiştiremeyeceğimize göre, ay sonuna kadar bu transferi bitireceğiz.” dedi. 29 yaşındaki Ruiz’e talip olan Alman Werder Bremen’in takımı ise 4 milyon Euro’dan fazla veremeyeceğini açıklayınca Siyah-Beyazlı kulüp pazarlıkta tek başına kaldı. Yönetim taksitler halinde ödenmek üzere 5 milyon Euro’ya el sıkışmayı planlıyor.

Erdal Torunoğulları, Kosta Rikalı Bryan Ruiz’le 4 yıllık anlaşma yapmayı düşündüklerini de aktararak sağ bek konusunda Moledo takımında forma giyen Norveçli Martin Linnes için temasların sürdüğünü ifade etti. Fenerbahçeli Cristian Baroni ile ilgili hiçbir planlarının olmadığını kaydetti.

Beşiktaş, Arsenal’e mücadele ruhu vermiş

İngiltere’nin The Sun gazetesi “Beşiktaş içgüdüsü” manşeti ile Arsenal’in yıldız futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain’e iki sayfa ayırdı. Gazete genç oyuncunun “İstanbul’daki maçta futbolcular ölümüne mücadele edecek kadar kendilerini çelikleştirdi.” sözlerini öne çıkarttı. Beşiktaş maçında sınavı geçtiklerini belirten Alex, “Beşiktaş kaliteli bir takım, kolay olmayacak. Onlarla fizik ve mücadelecilik olarak aynıyız. Ama teknik üstünlüğümüz sayesinde Emirates’de tur atlayabiliriz.” dedi.

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/spor_kartal-r...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın